Palworld: Vanwyrm Nerede Bulunur? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Vanwyrm Nerede Bulunur?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld 'ün açık dünyası çok geniştir ve yürüyerek seyahat etmek her zaman kolay veya uygun değildir. İşte bu noktada dostlar devreye giriyor; sadece sizinle birlikte savaşmakla veya kaynak üretmek ve eşya yapmak için üste görev yapmakla kalmıyor, aynı zamanda birçoğu binek olarak da hareket edebiliyor.

Bir bineğe sahip olmak açık dünyada gezinmeyi çok daha kolay hale getirir ve uçan bir binek daha da iyidir. Hala uçan bir binek edinmediyseniz, hayatınızı kolaylaştırmak için bir Vanwyrm yakalamak isteyebilirsiniz ve bu rehber size bu konuda yardımcı olmak için burada.

Vanwyrm Nerede Bulunur?


Vanwyrm Nerede Bulunur?


Vanwyrm' ler oyunda biri nispeten kolay, diğeri ise daha yüksek seviyeli olmak üzere iki ana alanda bulunabilir. Kolay olanla başlayalım.

Oyunun başlangıç konumunun batısında, tam olarak -109, -467 koordinatlarında, Kılıç Ustasının Mühürlü Diyarı adlı bir hızlı seyahat noktasına rastlayacaksınız. Bu alanın etrafında, etrafta uçan bir grup Vanwyrm görebileceksiniz.

Vanwyrm Nerede Bulunur?


Not: Burası Vanwyrm'leri bulabileceğiniz en eski yer olduğundan, nispeten düşük seviyededirler ve bu da onları yakalamanızı kolaylaştırır. Ancak uçtukları için kürenizle ilk denemenizde onları vuramayabilirsiniz, bu nedenle doğru nişan aldığınızdan emin olun.

İkinci konum, haritanın batısında bulunan volkanik biyomdaki yüksek seviyeli bir alandır.

Ancak oraya gitmeye çalışmadan önce, karakterinizin sıcaktan etkilenmemesi için ısıya dayanıklı bir kıyafetiniz olduğundan emin olun.

Vanwyrm Nerede Bulunur?


Volkanik biyom içinde, bu bölgenin güneyine bakın ve orada farklı yerlerde Vanwyrm'ler bulacaksınız.

Vanwyrm'ler, Teknoloji menüsünden yeteneklerini açıp eyerlerini yaptıktan sonra uçan binek olarak kullanılabilen Ateş ve Karanlık melezi dostlardır.

Buna ek olarak, üs içindeki çalışma uygunlukları Seviye bir Yakma ve Seviye üç Taşıma'yı içerir.

Not: Bahsedilen iki yer bir Vanwyrm bulmak için güvenilirdir, ancak bu onların tek olduğu anlamına gelmez. Onları aşağıdaki haritada turuncu renkle vurgulanan alanlarda da bulabilirsiniz.

29fe49i.5
 

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
12 Eyl 2018
Mesajlar
1,197
Tepki puanı
32
Teşekkürler :)
 
Üst