Merhabalar,
Foruma artık Asistan alma zamanı geldiğine karar verdim ve alımları başlatıyorum. Öncelikle Asistan nedir merak edebilirsiniz. Hemen açıklayalım.
Asistan: Yönetimdeki en düşük rütbeye sahip görevlidir. Asistan olan arkadaşlar bir nevi deneme moderatör gibidir. Bu süreç onlar için deneme, sınanma dönemidir. Görevlerinde başarılı olanların bir sonraki rütbesi moderatör'dür.
Asistan başvurusu yapacak arkadaşlar aşağıdaki bölümlerden en fazla 3 tane seçerek başvuru yapabilirler.
Ayrıca başvuru yapabilmek için en az 15 özgün konu açmış olmalısınız.
Son olarak mesaj sayınızın 200 ve üzeri olması gerekiyor.
3 bölüm seçtikten sonra bana aşağıdaki formu doldurak özel mesaj yollayarak başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz olumlu sonuçlanması üzere size bildirilir.
Konu Başlığı : Asistan Başvuru yazmalısınız.
Foruma artık Asistan alma zamanı geldiğine karar verdim ve alımları başlatıyorum. Öncelikle Asistan nedir merak edebilirsiniz. Hemen açıklayalım.
Asistan: Yönetimdeki en düşük rütbeye sahip görevlidir. Asistan olan arkadaşlar bir nevi deneme moderatör gibidir. Bu süreç onlar için deneme, sınanma dönemidir. Görevlerinde başarılı olanların bir sonraki rütbesi moderatör'dür.
Asistan başvurusu yapacak arkadaşlar aşağıdaki bölümlerden en fazla 3 tane seçerek başvuru yapabilirler.
Ayrıca başvuru yapabilmek için en az 15 özgün konu açmış olmalısınız.
Son olarak mesaj sayınızın 200 ve üzeri olması gerekiyor.
3 bölüm seçtikten sonra bana aşağıdaki formu doldurak özel mesaj yollayarak başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz olumlu sonuçlanması üzere size bildirilir.
Konu Başlığı : Asistan Başvuru yazmalısınız.
- Ad soyad:
- Yaşınız:
- Yaşadığınız Yer:
- Forumda Online Süreniz:
- Asistan olmak istediğiniz Bölüm ya da bölümler:
- Üye olduğunuz forumlar:
- Neden Asistan olmak istiyorsunuz:
- Göreve seçilirseniz neler yapmayı hedefliyorsunuz:
- Kısaca kendinizden bahsediniz:
Son düzenleme: