Palworld: Fenglope Nerede Bulunur? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Fenglope Nerede Bulunur?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld'de kaynak toplayıp üssünüzü inşa ederken, üs görevlerinde size yardımcı olacak farklı türde dostların peşine düşeceksiniz. Ayrıca bazılarını yanınızda savaşmaları için açık dünyaya getirebilir veya adalar arasında daha kolay geçiş yapmak için binek olarak kullanabilirsiniz.

Bu oyunda binek olarak kullanabileceğiniz dostlar arasında Fenglope vardır ve farklı yerlerde bulunabilirler. Bu kılavuzda, Palworld'de Fenglope'un yerini belirlemenize yardımcı olacağız.

Fenglope Nerede Bulunur?


Fenglope Nerede Bulunur


Bu oyunda bulabileceğiniz iki tür Fenglop vardır: normal versiyon ve Alpha boss versiyonu.

Fenglope'un normal versiyonu haritanın en batısında Volkanik biyomda bulunabilir. Bu konumda, güneyinde, Obsidiyen Dağı Anubis Heykeli adında bir hızlı seyahat noktası bulacaksınız.

Hızlı seyahat noktasından aşağıya doğru inerseniz, -530, -652 koordinatları civarında, etrafta dolaşan bir grup Fenglope görebilirsiniz.

Fenglope Nerede Bulunur


Bu dostun daha güçlü bir versiyonunu istiyorsanız, Alfa patronu konumuna gitmek isteyebilirsiniz. Oyunun başlangıç konumunun batısında, Ascetic Falls hızlı seyahat noktasını bulacaksınız ve yakınında, haritada Alfa patronunu gösteren bir Fenglope simgesi göreceksiniz.

Ancak onu bulmak için Çileci Şelalesi hızlı seyahat noktasından sola dönün ve şelaleyi arayın. Şelalenin arkasında, sizi Fenglope'a karşı boss dövüşüne götürecek gizli bir mağara girişi olacak.

Fenglope Nerede Bulunur


Fenglope, becerisini açıp eyerini yaptıktan sonra kullanabileceğiniz binekler arasında yer alıyor ve binek üzerindeyken çift z ıplama mekaniğine sahip.

Bu dostu üssünüzde çağırmak istiyorsanız, Fenglope ikinci seviye Keresteciliğe sahip olduğu için odun toplamak için yararlı olabilir.

Not: Fenglope'un olası tüm konumları için aşağıdaki haritada vurgulanan turuncu alanları kontrol edin.

Fenglope Nerede Bulunur
 
Üst