Yeni Güncellemeler Yapıldı 22.01.2020 | Gamesfrm.com
 

Yeni Güncellemeler Yapıldı 22.01.2020

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Selamun aleyküm,

Uzun süredir aklımda olan birçok güncellemeyi yaptım dahası da gelecek. Şimdi yapılanları sırasıyla anlatalım :)

Yazı Tipi ve Boyutu

Forumun yazı tipi olan Segoe UI artık kullanmama kararı aldım. Bunun yerine daha modern bir görünümü olan Nunito Sans yazı tipini kullandık. Ayrıca yazıların okurken göz yormaması için 12px değerini 16px olarak değiştirdik. Bu konuda ki geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

Rütbe Güncellemesi

Rütbelerimiz çok kötü bir görünüme sahip olduğundan bunları da daha modern bir görünüşe kavuşturduk. Ancak ilerleyen zamanlarda rütbelerde bazı değişiklikler ve yönetim rütbeleri dışında üyelerinde sahip olacağı yeni rütbeler oluşturacağız.

Önerim Var Bölümü

Artık üyelerimizin bizlere önerilerini özel mesaj değilde konu olarak bildirebilmesi için forum hakkında bölümüne alt forum olarak Önerim var forumu açıldı. Bu bölümden bizlere önerilerinizi sunabilirsiniz.

Şikayetim Var Bölümü

Üyelerimizin oluşan aksaklıkları ve dolandırıcıları bildirmesi için gerekli olan şikayetim var bölümü, forum hakında bölümüne alt forum olarak açıldı.

Çevrim İçi Üyeler

Sitemizin sağ tarafında bulunan kimler çevrim içi bölümünde takip ettiğiniz kişiler ayrı bir listede duruyordu. Çok şikayet gelince burayı artık kaldırdık. Sadece çevrim içi üyeler görünecektir.

Yönetim Odası

Artan yönetim ekibi ile daha koordineli çalışabilmek, yönetimin tüm mensuplarını forum güncellemelerine koyabilmek ve ortak bir anlayışın oluşabilmesi için sadece yönetime özel Yönetim odası kuruldu.

Güncellemeler hakkında fikirlerinizi bu konu altından sunabilirsiniz.​
 

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
12 Eyl 2018
Mesajlar
1,197
Tepki puanı
32
Rütbeler çok hoş olmuş elinize sağlık :)
 

Lykia

Seviye 10
Üye
Katılım
29 Ağu 2018
Mesajlar
439
Tepki puanı
3
Adminim bir iki önerim vardı hemen ilgili foruma koşayım :D :D
 
Üst