Witcher 1’e Başlamak Mantıklı mı? Oynaması Gerçekten Zor mu? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Witcher 1’e Başlamak Mantıklı mı? Oynaması Gerçekten Zor mu?

Cristo23

Seviye 6
Üye
Arkadaşlar selam, Witcher serisine hayranım ama bugüne kadar hep ilk oyunu pas geçtim. Çevremdeki herkes oyunun mekaniklerinin çok hantal ve dövüş sisteminin "işkence" olduğunu söylüyor. Hikayeyi kaçırmak istemiyorum ama bir yandan da eski oyunların o hantallığı beni korkutuyor. Sizce 2026 yılında Witcher 1'e şans verilir mi? Oynanışı kolaylaştıran bildiğiniz sağlam modlar ya da güncel bir Türkçe yama var mı, yoksa direkt Remake mi beklemeliyim?

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Kesinlikle başla derim. Başta o ritme dayalı dövüş sistemi biraz garip geliyor ama mantığını kavrayınca akıp gidiyor. Hikaye atmosferi serinin diğer oyunlarından bile daha karanlık.

BlackLord

Seviye 4
Üye
Mekanikler zor değil aslında, sadece alışılagelmişin dışında. Fareye çılgınlar gibi basmak yerine kılıç parlayınca tıklaman lazım. Alışman en fazla yarım saatini alır.

Agamemnon

Seviye 10
Üye
Mekanikler zor değil aslında, sadece alışılagelmişin dışında. Fareye çılgınlar gibi basmak yerine kılıç parlayınca tıklaman lazım. Alışman en fazla yarım saatini alır.
Katılıyorum, insanlar çok abartıyor. Bir kere ritmi yakaladın mı dans eder gibi kombo yapıyorsun zaten.

Franco

Seviye 3
Üye
Grafiklerden şikayetçiysen Witcher Overhaul Project gibi modlara bakabilirsin. Ayrıca "Faster Movement" modu kesinlikle şart, Geralt bazen çok yavaş kalabiliyor. Türkçe yama ise internette her yerde var, kurulumu da çok basit.

PerLa

Seviye 6
Üye
Ben şahsen Remake beklemeyi tercih ederim. Oyunun atmosferi çok iyi olsa da teknik açıdan bazen can sıkabiliyor, özellikle o bitmek bilmeyen yükleme ekranları...

Rhuben

Seviye 7
Üye
2023'te bitirdim, taş gibi oyun. 60-70 saat gömdüm, pişman değilim. Modern oyunların o "elinden tutma" mevzusu bu oyunda yok, o yüzden daha bir RPG hissettiriyor.

EfsaneKraL

Seviye 8
Üye
Witcher 3 oynayıp geri dönen biriyseniz ilk başta hayal kırıklığı olabilir, beklentiyi düşük tutmak lazım.

GodKiLLeR

Seviye 8
Üye
60+ saatim var, bugün bile açıp girerim. Atmosferi başka hiçbir Witcher oyunu vermiyor.