Ünlü YouTuber PewDiePie’ın evi soyuldu | Gamesfrm.com
 

Ünlü YouTuber PewDiePie’ın evi soyuldu

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Katılım
6 May 2018
Mesajlar
1,449
Tepki puanı
138
Konum
Malatya
İnternet ünlüleri milyonlarca insan tarafından tanındığı için bazı sorunlar ile karşılaşabiliyor. Bunlardan biri de PewDiePie’ın başına geldi. Ünlü YouTuber PewDiePie, evine giren kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.


PewDiePie ve eşinin kıymetli eşyaları çalındı
Dünyada 100 milyon aboneye ulaşabilen kanallardan birinin sahibi olan Felix Kjellberg, YouTube tarafından özel olarak hazırlanan Kırmızı Elmas ödülünü kazanmıştı. Eve giren hırsızların bu ödülü de çaldığı tahmin ediliyor.

Eşi Marzia, kendi ziynet eşyalarının çalındığını Instagram üzerinden duyurdu. Marzia, yıllardır biriktirdiği koleksiyonlarının ve bazı değerli eşyalarının çalındığını belirtti. PewDiePie ise hırsızlık hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Hırsızların ne amaç ile eve girdiği henüz bilinmiyor.

Ünlü YouTuber Pewdiepie'ın evine hırsız girdi

Hırsızlar sadece değerli eşyaları çalmak için girdiyse YouTube için kullanılan ekipmanların da çalınmış olma olasılığı yüksek. Çalınan eşyaların manevi değerleri olması sebebiyle Felix Kjellberg ve eşi Marzia’nın üzülmesine sebep olacaktır.

Abone sayısı ve sponsorlarından kazandıkları para düşünüldüğünde maddi anlamda kendilerini hızlı bir şekilde toparlayacakları aşikar. Ancak eve bir hırsızın girmiş olması sebebiyle yaşadıkları korku ve güvensizlik ne zaman son bulur bilinmez.

2019 yılının başında Meryem Can ve Orkun Işıtmak adlı YouTuberlar da soyulmuştu. Video çekerek açıklama yapan YouTuberlar, bu olaylar hakkında bazı konulara değinmişti.
 
Üst