Uzun süredir Türk Telekom kullanıyorum. Tarifemin normal ücreti aylık 450₺ civarında görünmesine rağmen, ay sonunda faturamın 700–800₺ bandına çıktığı çok oluyor. Özellikle internet kullanımı arttığında işin içinden çıkılmaz hâle geliyor. Bu yüzden Vodafone’a numara taşıma fikri kafamda ciddi ciddi oluştu. Ancak aklımda birkaç soru var: Vodafone’a geçtiğimde de benzer sürpriz faturalar yaşar mıyım? Diyelim ki aylık 400₺’lik bir tarife aldım, ay sonunda gerçekten sadece 400₺ mi öderim? Taahhütlü veya taahhütsüz kullanım bu konuda ne kadar fark ediyor?
Daha önce Türk Telekom’dan Vodafone’a geçenler ya da uzun süredir Vodafone kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur. Özellikle internet aşımı, ek paketler ve gizli ücretler konusunda tecrübelerinizi merak ediyorum.
Daha önce Türk Telekom’dan Vodafone’a geçenler ya da uzun süredir Vodafone kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok iyi olur. Özellikle internet aşımı, ek paketler ve gizli ücretler konusunda tecrübelerinizi merak ediyorum.