The Last of Us 2. Sezon Yayın Tarihi ve Karakter Afişleri Paylaşıldı | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

The Last of Us 2. Sezon Yayın Tarihi ve Karakter Afişleri Paylaşıldı

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
The Last of Us dizisinin 2. sezonu için bekleyiş sona eriyor! HBO, dizinin yeni sezonunun 13 Nisan'da izleyiciyle buluşacağını resmen duyurdu. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan yapım, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

The Last of Us 2. Sezon Hikâyeyi Beş Yıl İleri Taşıyor

Yeni sezonda hikâye, ilk sezonun beş yıl sonrasına sıçrayacak. HBO’nun paylaştığı tanıtım yazısına göre, Joel ve Ellie’nin geçmişi yeniden onları yakalayacak. İlk sezonun ardından geçen huzurlu yıllar, geçmişin gölgelerinin ortaya çıkmasıyla yerini tehlikeli bir mücadeleye bırakacak. Ellie ve Joel, hem kendi aralarındaki bağlarını hem de dış dünyadaki tehditleri yeniden sorgulamak zorunda kalacak.

last-of-us-02-ht-jef-250220_1740062367980_hpEmbed_5x3.jpg

Yeni Karakterler ve Afişler Yayınlandı

HBO, yayın tarihi duyurusuyla birlikte 2. sezon karakter afişlerini de paylaştı. Afişlerde dizinin ana karakterleri Joel (Pedro Pascal) ve Ellie (Bella Ramsey) yer alırken, yeni sezonda diziye katılan Abby (Kaitlyn Dever) karakteri de dikkat çekiyor.

Bunun yanı sıra, yeni sezonda The Last of Us Part II oyunundan tanıdık karakterler de izleyici karşısına çıkacak. İşte 2. sezonda yer alacak yeni karakterler ve oyuncuları:

• Dina - Isabela Merced
  • Isaac Dixon - Jeffrey Wright
  • Jesse - Young Mazino
  • Nora - Tati Gabrielle
  • Manny - Danny Ramirez
  • Mel - Ariela Barer
  • Owen - Spencer Lord
Ayrıca, ilk sezonda yer alan Gabriel Luna (Tommy) da yeni sezonda rolüne geri dönecek.

The Last of Us 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Heyecanla beklenen The Last of Us 2. sezonu 13 Nisan’da izleyicilerle buluşacak.

Dizi dünyasında büyük yankı uyandıran bu yapım, yeni sezonuyla yine milyonları ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Joel ve Ellie’nin zorlu yolculuğunda neler yaşanacak? Yeni karakterler, hikâyeye nasıl bir yön verecek? Bekleyip göreceğiz!

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Beklenen gün geliyor! Oyunuyla zaten efsaneydi, dizisi de taş gibi. 2. sezonun tadı damağımızda kalacak, belli oldu

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
1. sezonu izleyip bayılıyoruz, 2. sezon gelene kadar yarısını unutuyoruz. Hafıza testi gibi resmen

Chukulata

Moderatör
Moderatör
Ellie rolündeki Bella Ramsey’yi değiştirmedikleri iyi oldu. Başta alışamam sanmıştım ama şimdi onsuz düşünemiyorum bile

KaRuS

Seviye 10
Üye
Abby karakteri sonunda geliyor! Oyununu oynayanlar, bu sezonda neler olacağını az çok tahmin ediyordur.

CriminaL

Seviye 10
Üye
2 yıl bekledik ama değecek gibi! HBO bu işi biliyor.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
Oyununu kaç kere bitirdiğimi ben bile unuttum, ama dizinin yeni sezonu bambaşka olacak gibi. Özellikle karakter gelişimlerini çok merak ediyorum