Marvel Sinematik Evreni son yıllarda eski temposunu biraz kaybetmiş gibi görünse de bazı seriler hâlâ heyecan yaratmayı başarıyor. Spider-Man bu serilerin başında geliyor. Uzun süredir merakla beklenen Spider-Man 4 için sevindirici haber geldi: Filmin çekimleri resmen tamamlandı.
Marvel Studios ve Sony ortaklığında hazırlanan yeni film, 31 Temmuz 2026 tarihinde sinemalarda olacak. Çekimlerin bitmesiyle birlikte yapım, vizyon tarihine bir adım daha yaklaşmış durumda.
Öne çıkan karakterler:
Bu değişiklik, filmin tonunda ve anlatım tarzında farklı bir yaklaşım görebileceğimizi gösteriyor.
31 Temmuz 2026 tarihinde sinemalarda olacak.
Marvel takvimine bakıldığında bu tarih, Avengers filmleriyle de bağlantılı olabilecek kritik bir döneme denk geliyor.
Marvel Studios ve Sony ortaklığında hazırlanan yeni film, 31 Temmuz 2026 tarihinde sinemalarda olacak. Çekimlerin bitmesiyle birlikte yapım, vizyon tarihine bir adım daha yaklaşmış durumda.
Spider-Man 4 Sıradan Bir Devam Filmi Olmayacak
Yeni Spider-Man filmi, klasik bir devam yapımından çok daha fazlasını vaat ediyor. Gelen bilgiler, bu filmin Marvel evreni açısından oldukça kritik bir noktada durduğunu gösteriyor.
Marvel Evreninden Sürpriz Karakterler
Spider-Man 4’te sadece Peter Parker’ı değil, farklı Marvel kahramanlarını da aynı hikâye içinde görmeye hazırlanıyoruz.Öne çıkan karakterler:
- Hulk (Mark Ruffalo)
- Punisher (Jon Bernthal)
Yönetmen Koltuğunda Yeni Bir İsim Var
İlk üç Spider-Man filmini yöneten Jon Watts, bu projede yer almıyor. Onun yerine, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ile beğeni toplayan Destin Daniel Cretton yönetmen koltuğuna oturuyor.Bu değişiklik, filmin tonunda ve anlatım tarzında farklı bir yaklaşım görebileceğimizi gösteriyor.
Spider-Man 4 Oyuncu Kadrosu
Geri Dönen İsimler
- Tom Holland – Peter Parker / Spider-Man
- Zendaya – MJ
- Jacob Batalon – Ned
Yeni Katılan Oyuncular
- Sadie Sink
- Liza Colón-Zayas
İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Geçtiğimiz günlerde paylaşılan ilk tanıtım videosu, Spider-Man 4’ün tonuna dair önemli ipuçları veriyor. Video, özellikle daha olgun bir Peter Parker, daha karmaşık çatışmalar ve genişleyen bir Marvel evreni mesajı veriyor.Spider-Man 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?
Spider-Man: Brand New Day, resmi açıklamaya göreMarvel takvimine bakıldığında bu tarih, Avengers filmleriyle de bağlantılı olabilecek kritik bir döneme denk geliyor.