Spider-Man 2 PC’de İlk Güncellemesini Aldı: Sorunlar Giderildi | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Spider-Man 2 PC’de İlk Güncellemesini Aldı: Sorunlar Giderildi

mnLy

Moderatör
Moderatör
Marvel’s Spider-Man 2, PC platformunda uzun zamandır beklenen ilk büyük güncellemesini aldı. Oyun, PC sürümüne sorunlu bir başlangıç yapmış ve özellikle Steam kullanıcıları çökme ve çeşitli teknik hatalardan şikâyet etmişti. Oyunun geliştiricileri Insomniac Games ve Nixxes Software, bu sorunları çözmek için çalışmalarını hızlandırdı ve sonunda v1.205.0.0 güncellemesini yayınladı.

Bu yeni yama, performans iyileştirmelerinden kullanıcı arayüzü düzenlemelerine kadar birçok yenilik sunarken, özellikle çökme sorunlarına ve ışın izleme hatalarına odaklanıyor.

hmmm.jpg

Güncelleme Neler Getiriyor?

Spider-Man 2’nin PC güncellemesi, oyunculardan gelen geri bildirimler ve çökme raporlarına dayalı olarak kapsamlı düzeltmeler içeriyor. İşte öne çıkan yenilikler:

• Çökme Sorunlarına Çözüm: Oyunun sık sık çökmesine neden olan birçok hata giderildi. Ayrıca ekran görüntüsü desteğiyle çökme raporlama sistemi iyileştirildi.
  • Otomatik Kaydetme Yedekleri: Oyuncuların ilerlemelerini kaybetmelerini önlemek amacıyla hikâyenin kritik noktalarında otomatik kaydetme yedekleme özelliği eklendi.
  • Kullanıcı Arayüzü İyileştirmeleri: Film Tarzı Animasyon ve Çizgi Roman SFX artık daha kolay bir şekilde Ayarlar > Oyun > Kamera menüsünden açılıp kapatılabiliyor. Ayrıca New Game+ başlatma süreci daha kullanıcı dostu hâle getirildi.
  • DLSS ve Işın İzleme Sorunları: Nvidia’nın DLSS teknolojisi ve ışın izleme ile ilgili çeşitli hatalar düzeltildi. Bu sayede daha akıcı bir oyun deneyimi sunulması hedefleniyor.
  • Manuel Yükleme ve Kaydetme Menüsü: Menüye fare kaydırma desteği eklendi, böylece kullanıcılar daha rahat bir navigasyon deneyimi yaşayacak.

Oyunculardan Olumlu Geri Dönüşler

Güncelleme sonrası birçok oyuncu, oyunun daha kararlı çalıştığını ve önceki teknik sorunların büyük ölçüde giderildiğini belirtiyor. Özellikle ışın izleme performansındaki iyileştirmeler ve otomatik kaydetme sistemi, oyunculardan tam not aldı.

Gelecekte Daha Fazla Güncelleme Gelebilir

Geliştiriciler, oyuncuların geri bildirimlerine büyük önem verdiklerini ve oyunun daha da iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı. İlerleyen dönemde Spider-Man 2 için yeni güncellemeler ve ek içerikler görmemiz mümkün olabilir.

Marvel’s Spider-Man 2’nin PC sürümü, ilk büyük güncellemesiyle daha iyi bir oyun deneyimi sunma yolunda önemli bir adım attı. Eğer oyunu oynamayı düşünüyorsanız, bu güncellemeyle birlikte daha sorunsuz ve keyifli bir macera sizi bekliyor!

Çılgın Türk

Seviye 13
Üye
Güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyordum, sonunda geldi! Çökme sorunları yüzünden oyunu düzgün oynayamıyordum.

fb.1907

Asistan
Asistan
Özellikle ışın izleme hatalarının düzeltilmesi müthiş olmuş.

Ned Stark

Seviye 10
Üye
Güncelleme güzel ama oyuna bu kadar sorunlu bir giriş yapmaları beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Performans tarafındaki iyileştirmeleri fark ettim. Özellikle büyük çatışmalarda yaşadığım fps düşüşleri düzeldi.