Sapphire Sunucusunda Hangi Karakterle Başlamak Daha Mantıklı? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Sapphire Sunucusunda Hangi Karakterle Başlamak Daha Mantıklı?

barisx3

Seviye 5
Üye
Selam dostlar,

Yıllar sonra tekrar Metin2'ye dönüş yaptım. Şu an Zephyr sunucusunda 90 civarı bir bedensel savaşçı karakterim var ama oyuna daha taze bir başlangıç yapmak adına Sapphire sunucusuna geçmeyi düşünüyorum. Yeni bir atmosfer, sıfırdan başlamak beni oldukça heyecanlandırıyor.

Ama iş karakter seçimine gelince ciddi şekilde kararsız kaldım. Eskiden bedensel savaşçılar revaçtaydı, ama şimdi baktığımda oyun bambaşka bir yöne evrilmiş gibi. Sanki şaman dönemi başlamış gibi geldi. Farmda, PvM'de her yerde şamanlar cirit atıyor.

Aklımdaki alternatifler şu şekilde:

• Eski günlerin hatrına bir karabüyü sura mı açsam? (Hep özlemişimdir o beceri animasyonlarını)
  • Çok fazla deneyimlemediğim ama merak ettiğim bir sınıf olan zihinsel savaşçı mı denesem?
  • Hiç elimi sürmediğim büyülü silah sura ile mi başlasam?
  • Yoksa herkesin dilindeki meta olan kritik şaman ile mi yola çıkmalı?
Yeni sunucuda üç farklı ID ile giriş yapmayı planlıyorum:
🔹 Bir tanesi 61 level event hesabı olacak
🔹 Diğeri yan karakter olarak şaman olacak
🔹 Ve asıl odaklanacağım, ana hesabım

O kadar çok seçenek var ki, karar vermekte gerçekten zorlanıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan görüş almak isterim. Hangi karakter bu dönemde daha efektif? Şamanlar gerçekten bu kadar güçlü mü yoksa sadece moda mı?

CriminaL

Seviye 10
Üye
Farm yapacaksan büyülü silah sura + kritik şaman ikilisi çok iş yapar. Işınlanma için evlendirip farm bölgelerinde birbirlerine ışınlatabilir, rahat takılırsın. Ben bu şekilde oynuyorum, gayet verimli.

bLance

Asistan
Asistan
Bence ninja + şaman yap, ama masrafı göz ardı etme. Özellikle ninja ciddi emek ve yang istiyor. Eğer masrafı göze alabiliyorsan PvP’de keyif alırsın.

Deadly

Seviye 9
Üye
Ben karabüyü sura oynuyorum, hem farm hem de birebirlerde oldukça etkili. Beceri vuruşlarını özlediysen hiç düşünme. Kıyafet sisteminden sonra savunmayı iyi yaparsan gayet tatmin edici.

Enny

Seviye 11
Üye
Oyun tamamen keyif için oynanır. Hangi karakter seni daha çok içine çekiyorsa onu aç. Bedensel savaşçı dönemi bitti demek bence biraz abartı. Doğru dizilimle hâlâ taş gibi karakter olur. Hem PvM hem de PvP’de hâlâ iş yapıyor.