Samsung'un Üçe Katlanır Telefonu Geliyor: İşte Beklenen Çıkış Tarihi ve Özellikleri | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Samsung'un Üçe Katlanır Telefonu Geliyor: İşte Beklenen Çıkış Tarihi ve Özellikleri

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Samsung, katlanabilir telefon pazarında devrim niteliğinde bir adım atmaya hazırlanıyor. Gelen son bilgilere göre şirket, üçe katlanabilir yeni modelini Galaxy Z Fold 7 ve Galaxy Z Flip 7 ile birlikte tanıtabilir. Eğer bu sızıntılar doğru çıkarsa, Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Temmuz 2025'te resmiyet kazanacak.

Samsung Üç Katlı Telefonunu Ne Zaman Tanıtacak?​

Güney Kore kaynaklı raporlara göre Samsung, Nisan ayında üçe katlanır telefonunun parça tedariğine başlayacak ve ardından seri üretim sürecine geçecek. Bu durum, telefonun diğer katlanabilir modellerle eş zamanlı olarak Temmuz ayında piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor.

sWB7n4EEY6oLGpYd555uoj.jpg

Samsung’un Üçe Katlanır Telefonu Hangi Özelliklere Sahip Olacak?​

Yeni modelin, 6,49 inç büyüklüğünde bir dış ekran ve 9,96 inç büyüklüğünde bir iç ekran ile geleceği belirtiliyor. Ancak cihaz, Huawei'nin Mate X serisinden farklı bir tasarım dili benimseyecek. Z şeklinde katlanmak yerine, G şeklinde katlanacak olan telefon, iç ekranı tamamen koruma altına alacak. Bu tasarımın en büyük avantajı ekranın daha az zarar görmesi olurken, dezavantajı ise ek bir dış ekran ihtiyacını beraberinde getirmesi.

Üretim Adedi ve Satış Stratejisi​

Samsung’un üçe katlanabilir modelini sınırlı sayıda üreteceği söyleniyor. İlk etapta yalnızca 200 bin adet üretileceği ve sadece belirli ülkelerde satışa sunulacağı belirtiliyor. Bu da telefonun premium ve özel bir cihaz olacağını gösteriyor.

Samsung’un Katlanabilir Telefon Pazarındaki Hedefi​

Samsung, uzun süredir katlanabilir telefon teknolojisinde öncü markalardan biri. Şirketin üçe katlanır modeli, Huawei ve diğer rakiplere karşı önemli bir avantaj sağlayabilir. Üç parçalı ekran teknolojisi, multitasking (çoklu görev) kabiliyetini artırabilir, daha büyük bir ekran alanı sunarak tablet deneyimine daha da yaklaşabilir.

Samsung’un üçe katlanabilir telefonu merakla beklenirken, cihazın sınırlı üretimi ve gelişmiş teknolojisi dikkat çekiyor. Eğer şirket, bu modelle başarılı olursa, katlanabilir telefon pazarında yeni bir dönemin kapılarını aralayabilir. Temmuz ayında yapılması beklenen lansmanla Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Sizce Samsung’un üçe katlanır telefonu başarılı olur mu? Görüşlerinizi bizimle paylaşın!