Ryse Son Of Rome Türkçe Yama [%100 Çalışıyor] | Page 4 | Gamesfrm.com
 

Ryse Son Of Rome Türkçe Yama [%100 Çalışıyor]

nihat

Seviye 1
Üye
Katılım
9 May 2024
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Uzun süredir beklenen Ryse Son Of Rome Türkçe yaması yayınlandı. Yamayı hemen aşağıdaki linklerden indirip kurabilirsiniz.

Ryse Son Of Rome Türkçe Yama İndirme Linkleri
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***


Ryse Son Of Rome Türkçe Yama Nasıl Kurulur?

Oyunun kurulu olduğu ana klasörü açın ve indirmiş olduğunuz “Ryse Son of Rome” klasörünün içindeki tüm dosyaları oyunun ana klasörünün içine atın, ardından dosyaların üzerine yazması için onay verin.

Ryse Son Of Rome Türkçe Çeviri: TG Yama

cy5pye6.jpg

jj60zhv.jpg

k4sz4pv.jpg

n1bzq63.jpg


Ryse Son Of Rome Nasıl Bir Oyun?
Oyunumuz İmparator Neron'un hükümdarlığının son zamanlarında, Roma İmparatorluğu'nun Britanya kabileleriyle savaş hâlinde olduğu yıllarda geçiyor. Ailesinin intikamını almak için yaşayan bir Romalı asker Maurius' un hayat hikayesini oynuyoruz.

Hikaye başlar başlamaz kendimizi hızlı bir şekilde kılıç kalkan ve mızrak kullanıp barbarlara karşı savaşırken buluyoruz. Hikayesi güzel fakat belirli bir süre sonra aynı şeyleri tekrarlamaktan yorulabilirsiniz.

Oyunun grafikleri çok güzel ve canlı. Kontrolleri baya basit. Oyunu oynarken yavaş yavaş kontrolleri kavrıyorsunuz. Çoğu zaman kendinizi barbar sürüsünün içinde savaşırken yada ordunuzu toplayıp düşmanı püskürtürken buluyorsunuz.

Oyun güzel olmasının yanı sıra ufak tefek can sıkan sorunları da var. Barbarları alt etme yöntemlerimiz hep aynı ve teçhizat yönünden hep aynı silahlar var. Oyunun sonlarına doğru karşılaştığımız bossların canı çok fazla.

Oyun güzel ve oynarken gerçekten zevk aldım. Şuana kadar oynadığım en iyi orta çağ oyunuydu.
 
Üst