Returnal: Ascension co-op Modu Geliyor | Gamesfrm.com
 

Returnal: Ascension co-op Modu Geliyor

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
Returnal: Ascension, State of Play' de duyurulan bir konu oldu. Oyuncularında isteği bu yöndeydi co-op modu gelsin diye firmaya baskıda bulunmaktaydı. Bu baskılar ne sonuç verdi? İşte detaylar...

4b2b5bb3ca33f56b600ee3a55070fb40da913746.jpg


Housemarque, State of Play yayını sürerken 22 Mart 2022 tarihinde gelecek olan 3.0 Güncellemesiyle beraber yeni bir meydan okuma kulesi ve en çok beklenen co-op modu olan Returnal: Ascension' un duyurusu yapıldı.

Returnal, hayranlarına istediği tadı vermemiş olsada. Sosyal medya da, oyuncular en çok co-op modu için firma üzerine baskı kurduğunu görmekteydik. Twitter da paylaşılmış olan teaser paylaşımından sonra oyun severlerin daha fazla içerik ve görüntü için firmaya yüklenmeye başlamıştı.


RETURNAL: ASCENSİON HİKAYE ODAKLI CO-OP MODU YAKINDA BİZLERLE!!!
Oyuna geldiğinde, Tower of Sisyphus adına yeni bir how-far-can-you-get (ne kadar uzağa gidebileceksin) aktivitesi eklenecektir. Buraya gitmek için ise Icarian Grapnel' i aldıktan sonra ikinci bossu yenmeniz gerekmektedir.

Her biri 20 kattan oluşacak şekilde tasarlanmış olan ve giderek daha tehlikeli aşamaların beklediği bir yapı vardır. Her katta yer alan aşamayı bitirmeniz ve bir sonraki aşamaya geçmeniz gerekmektedir.

Co-op modu Returnal: Ascension 22 Mart 2022 tarihinde geliyor. Bu mod sadece ana oyun içerisinde kullanılabilecektir.
 

Poine

Asistan
Asistan
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
370
Tepki puanı
43
Baskılar sonuç vermiş gözüküyor
 
Üst