[ RB PROJECT ] - Yeni Nesil Yapay Zeka (AI) Farm Botu | %100 External & Undetected | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

[ RB PROJECT ] - Yeni Nesil Yapay Zeka (AI) Farm Botu | %100 External & Undetected

RB-BOT

Seviye 2
Üye
(ÖN TANITIM KONUSU):

Merhaba Gamesfrm Ailesi,

Piyasadaki sıradan, sürekli hata veren ve sistem tarafından algılanan botları unutun. RB PROJECT, tamamen Görüntü İşleme (Image Processing) ve Yapay Zeka (AI) teknolojileri kullanılarak geliştirilmiş, performans odaklı yeni nesil bir farm botudur.

Botumuz oyunun hafızasına (Memory) müdahale etmez, tamamen External (Dışarıdan) çalışır. Bu sayede Anti-Cheat sistemleri tarafından oyun dosyalarına müdahale edilmediği için tespit edilmesi imkansıza yakındır.

🛡️NEDEN RB BOT? (GÜVENLİK VE TEKNOLOJİ)
Özel Kod Mimarisi: Bot, maksimum performans ve güvenlik için özel bir altyapı ile geliştirilmiştir. Bilgisayarınızı yormaz, yüksek FPS ile çalışır.

Tüm Anti-Cheat'leri Geçer: Uriel, Svside, CShield ve diğerleri... Hiçbir koruma sistemine takılmaz. Çünkü oyunun içine kod enjekte etmez (Inject yok), tıpkı bir insan gibi ekranı izler.

İnsan Benzeri Hareketler: Botun mouse ve klavye hareketleri, donanımsal simülasyonlarla gerçekleştirilir. Yapay zeka, tıklamaları insan gibi yumuşatır, robotik hareketlerden kaçınır.

🔥ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
1. Gelişmiş Yapay Zeka (AI) Teknolojisi
• Ekrandaki metin taşlarını analiz ederek %99.9 doğrulukla tanır.

• Basit renk botlarından değildir! Nesneleri görsel zekasıyla ayırt eder.

🖥️2. Sınırsız Multi-Client Desteği
• Bilgisayarınızın gücü yettiği kadar pencere açabilirsiniz.

• Her pencereyi ayrı ayrı yönetebilir.

• Arka plandaki pencereleri bile izleyip yönetebilir.

📱3. Telegram Uzaktan Kontrol Sistemi
• Dışarıda veya işte misiniz? Oyun mu attı? Sorun yok, RB BOT var.

/durum komutları: Karakterinizin anlık durumunu, kaç metin kestiğini ve çalışma süresini görün.

/ekran komutları: Anlık olarak oyun ekranının fotoğrafını cebinize alın.

Oto Giriş: Server attığında Telegram üzerinden tek tuşla (F1-F4 tuşlamalarıyla) oyuna tekrar giriş yaptırın.

⚔️4. Detaylı Farm & Makro Özellikleri

Skill Döngüsü: Hava Kılıcı, Öfke, Büyülü Keskinlik gibi skilleri saniyesi saniyesine takip eder ve basar.

Sıkışma Önleyici (Anti-Stuck): Karakter bir engele takılırsa yön tuşları ile kendini kurtarır.

Arama Modu: Ekranda metin yoksa karakter otomatik olarak etrafta gezinerek metin arar.

🎨5. Modern Arayüz & Maskeleme
• Kullanıcı dostu, göz yormayan Dark Mode tasarım.

Maskeleme (Masking): Ekranın chat, minimap gibi bölgelerini çizerek tarama dışı bırakabilirsiniz. Böylece chatteki yazıları metin taşı sanmaz.

⚠️ÖNEMLİ NOTLAR VE GELECEK ÖZELLİKLER
🚧 Captcha Solver: Botumuzda şu anlık otomatik Captcha (BOT KONTROL) çözücü BULUNMAMAKTADIR. ilerleyen güncellemelerde Captcha Solver özelliği eklenecektir.

✅ Uyumluluk: tüm PVP serverlarda (Saltanat, Aeldra, Rohan, Misali vb.) sorunsuz çalışır.

✅Uyumlu Windows Sürümleri: Hepsi.

📸GÖRSELLER & VİDEOLAR

1-TANITIM VİDEOSU (TIKLA)

2-TÜM ÖZELLİKLER DETAYLI ANLATIM (TIKLA)

ANA SAYFA:
1765746755187.png

AYARLAR (SINIRSIZ CLIENT):
1765746830364.png

🛒SATIN ALMA VE İLETİŞİM
Discord Adresimiz: Botumuz henüz satışa açık değildir ve sınırlı stok ile satılacaktır.

(Fiyat Listesi: Fiyatlar henüz belirlenmemiştir.)

RB PROJECT - Kalite Tecavüz Değildir.

Son düzenleme:

YalnızKurt

Seviye 3
Üye
Hangi sunucularda çalışıyor ve fiyat ne kadar olacak?

Kaan33

Seviye 6
Üye
Deneme sürümü var mı? Test edebiliyor muyuz?

RB-BOT

Seviye 2
Üye
Aklınızdaki fiyat nedir?
Resmi olarak satışa sunulmadığı için şuan net bir fiyat söyleyemiyorum ama 30 Günlük lisans 1000 TL gibi bir fiyat düşünüyorum tabii bu captcha solver olmadığı için. İlerleyen zamanlarda captcha solver eklendiğinde fiyatlarda artış olacaktır.
Hangi sunucularda çalışıyor ve fiyat ne kadar olacak?
Tüm sunucuları tek, tek denemek imkansız olduğu için en çok tutulan ve koruması sağlam olduğunu düşündüğümüz sunucularda denenmiştir ve hepsinde stabil olarak çalışmaktadır. Videoda gördüğünüz üzere Phebia gibi sunucularda da çalışmaktadır.
Deneme sürümü var mı? Test edebiliyor muyuz?
Maalesef güvenlik açısından dolayı deneme sürümü, lisansı vermiyoruz. Ancak fiyatları olduğunca düşük tutmaya çalışacağım kısa süreli lisans alıp deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

RB-BOT

Seviye 2
Üye
Auth (giriş ve doğrulama) sisteminde bir güncellemeye gidilmiştir.

Amaç; daha güvenli, stabil ve kontrol edilebilir bir kullanıcı yapısı oluşturmaktır.

Yeni auth yapısı ile birlikte hesap bazlı doğrulama, merkezi lisans kontrolü ve yetkisiz kullanımı sınırlayan ek güvenlik adımları devreye alınacaktır.

• Resmi çıkış tarihi ve satış süreciyle ilgili bilgiler ayrıca duyurulacaktır.

RB-BOT

Seviye 2
Üye
Konuya ilgi gösteren arkadaşlar için kısa bir bilgilendirme yapmak istedim.
RB Bot şu anda geliştirmenin son aşamalarında. Kullanılan sunucu altyapısı kurulmuş ve aktif durumda, şu an son kontroller ile performans ve stabilite testleri üzerinde çalışıyorum.

Aynı zamanda bot, farklı Metin2 serverlarında aktif olarak test edilmeye devam ediyor. Satış öncesinde mümkün olduğunca sorunsuz ve stabil bir kullanım sunabilmek için bu test sürecine önem veriyorum.

Satış süreciyle ilgili hazırlıklar da devam ediyor. Sanal pos başvurusu yapılmış durumda, onay süreci tamamlandıktan sonra botu kısa süre içerisinde satışa sunmayı planlıyorum.

Gelişmeler ve satış duyuruları DİSCORD SUNUCUSU (TIKLA) üzerinden paylaşılacaktır. İlgi gösteren herkese teşekkür ederim, takipte kalabilirsiniz.

RB-BOT

Seviye 2
Üye
📢 RB BOT SATIŞA AÇILDI 🥳

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız RB BOT, bugün itibarıyla satışa açılmıştır.

Botun altyapısı ve lisans sistemi tamamlandı, farklı Metin2 sunucularında testleri yapıldı ve şu an aktif şekilde kullanılabilir durumdadır.

Lisans Seçenekleri:
7 Gün
14 Gün
30 Gün

Satın alma ve destek süreçleri bu DISCORD sunucusu üzerinden ilerleyecek.
Sorusu olan, bilgi almak isteyen TICKET açarak bize ulaşabilir.

Site: rb-bot.xyz

Herkese hayırlı olsun, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler. 🙌

(KABASAKAL'DAN ŞUANLIK SATIN ALIM YAPMAYINIZ STOKLAR GÜNCELLENECEK.)