PUBG'nin Yeni Haritası Karakin Duyuruldu | Gamesfrm.com
 

PUBG'nin Yeni Haritası Karakin Duyuruldu

DuYGuN

Seviye 10
Üye
Katılım
3 Eki 2018
Mesajlar
396
Tepki puanı
1
PlayerUnknown’s Battlegrounds fenomeninin beşinci haritası Karakin açıklandı. Daha önce paylaşılan fragmanlar, ipuçları ve görüntülerin ardından PUBG Corp, Twitter üzerinden paylaştığı bir video ile yeni haritada yaşanacak aksiyonu gözler önüne serdi. Henüz Karakin'in çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı

Karakin'in Kuzey Afrika ya da Orta Doğu tabanlı bir bölge olacağı görülebiliyor. Bir çöl haritası olan Karakin'de, dağlar arasına gizlenmiş bir köy de bulunuyor. Buna ek olarak veri madencilerinin paylaştığı bilgilere göre 6. sezon ile birlikte oyuna, binaları bile yıkabilecek siyah bölge mekaniği eklenecek.

Vikendi'nin rotasyondan kalkacağı da aynı veri madencisinin ifadeleri arasında yer alıyordu. PUBG Corp bu bilgiyi doğrulayarak sezon 6'dan itibaren Vikendi'nin rotasyonda olmayacağını fakat özel maçlarda oynanmaya devam edeceğini belirtti. Haliyle bu durum Karakin'in 6. sezonun gelişi ile birlikte oyuna ekleneceğine işaret ediyor.

Henüz elimizde doğrulanmış bir bilgi yok. Fakat 6. sezon ile birlikte Vikendi'ye veda edeceğimiz kesin. Eğer tahminlerimiz doğruysa Vikendi'nin yarattığı boşluk Karakin ile doldurulacak.
 
Üst