PUBG Yeni DESTON Haritası Güncellemesi | Gamesfrm.com
 

PUBG Yeni DESTON Haritası Güncellemesi

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
28 May 2018
Mesajlar
3,895
Tepki puanı
222
Konum
Diyarbakır
Çok yakında çıkacak olan PUBG 18.2 güncellemesi ile birlikte Deston haritası da geliyor. Harita ile bir çok yeni özellikte oyuna gelmiş olacak. Özellikle haritada dikkatimizi çeken yapılar arasında gökdelenler geliyor. Tabi insanın hemen aklına alandan kaçarken gökdelenden nasıl çıkacağız sorusu oluyor? Tabi böyle bir sıkıntı olsaydı gökdelenler kullanılmaz ve yeni harita özelliğini kaybederdi. Ancak PUBG yetkilileri de bu sıkıntı düşünmüş olacak ki oyuna yeni özellikler de getirmiş. Konunun ilerleyen kısımlarında bunları detaylandıracağız.

PUBG Yeni Özellikler

YÜKSELTİCİYİ
Binalara takılı Yükseltici Halatlarla gökdelenlere hızla tırman. Yükselticiler yüksek binalardaki yüksek katlara ulaşmak için tek yolun olabilir!

HAVATEKNESİ
Bu açılır tavanlı, düz karinalı tekne, pervanesini kullanarak hem karada hem de denizde gidebiliyor. Yeni Hava Teknesi'yle bataklıklarda ve hem sığ hem açık sularda hızlı bir gezintiye çık!

O12
O12, PUBG: BATTLEGROUNDS'un yüksek atış hızıyla öne çıkan ilk yüksek kapasiteli silahı... hem de saçmalı! Ağır hasar atış hızıyla birleşince, orta ve yakın menzilli çatışmalarda kabus olacak.

YARDIMCI PARAŞÜT
Bu paraşüt, DESTON'daki her oyuncunun sırtında olacak. Belirli bir yükseklikten atla, Etkileşim düğmesine bas ve istediğin gibi süzül!

PUBG Deston Haritası

img_map09.png


Yeni deston haritasında 6 farklı bölge tanıtılmış ve bu bölgelerin özelliklerinden kısaca şöyle bahsedilmiş.

SWAMP
Canın ağaç, su ve çimen görmek mi istiyor? Bataklığa gel ve su boyunca inşa edilmiş evlerin ve kasabaların arasında dolaş.

CONCERT
Çorba Parası için savaşmaya geri dönmeden önce açık konser alanımıza (ayrıca devasa bir savaş tavuğu balonu da içeriyor) gel ve dans figürlerini sergile!

ASSEMBLY
Rüzgar türbinlerinin nasıl yapıldığını hiç merak ettin mi? Montaj'da toplan ve sürece şahitlik et!

HYDROELECTRIC DAM
Vay be! Elektrik hala çalışıyor mu? Hidroelektrik Barajı, enerji üretmek için yeşil metotlardan biri olarak kullanılıyordu.

ARENA
Teksas'ın en büyük Paintball arenasında şansını dene! Ama dikkatli ol, eğlenceye kendini kaptırıp Çorba Parası'nı ihmal etme!

RIPTON
Taşkınlar, bir zamanla kaçınılmaz selleri engellemek için inşa edilmiş duvarlar artık onarılamaz hale gelince, bu geniş metropolü sular altında bırakmış... Bu şehrin içinden geçmek için sularla mücadele etmen gerekecek fakat ıslak zeminler dikkatini fazla dağıtmasın. Yüksek yerlerdeki düşmanlar beklenmedik açılarda gizleniyor olabilir.

deston_04.png


deston_05.png


deston_07.png


deston_08.png
deston_09.png
deston_10.png
deston_11.png
deston_12.png
deston_13.png
 

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Katılım
6 May 2018
Mesajlar
1,449
Tepki puanı
138
Konum
Malatya
çok güzel bir harita olmuş kesinlikle denemek isterim :)
 

Rohan

Seviye 10
Üye
Katılım
9 Tem 2018
Mesajlar
489
Tepki puanı
1
Konum
Uzay
bence oyuna haritalardan önce optimizasyon lazım.
 

Tresh

Seviye 8
Üye
Katılım
23 Şub 2020
Mesajlar
204
Tepki puanı
0
Oyundaki sıkıntılar giderilmeden yeni haritalar yapılırsa haritalar boş kalır.
 
Üst