Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise hayatımın başındayım fakat aşırı derecede pubg mobile oynuyorum kendim de bu durumdan rahatsız fazla sosyal medya falan kullanmıyorum ama dediğim gibi pubg mobile oynadı mı alıp başını gidiyor. O yüzden ders bile çalışamıyorum. Pubg mobile bırakmak istiyorum yardım edin.
Kendi az oynama inandırmalısın şunu dene gir oyuna 5 oyun oynayıp çıkacam de 5. oyunu oynadın oyun bitti sonuç ekranı gelmeden ALT + F4 çek kapat ki yenisine başlama gibi bir düşünce olmasın. böyle böyle kendini kısıtla 2 oyun 1 oyun de sonra bırak
sana şunu önereyim oyunu sil oyun videoları sakın izleme hayatından tek seferde çıkar sonra kendini başka bişiye ver derslerin olur kitap okumak olur kendi yararına olacak şeyler yapmayı dene
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.