|
|
|
|
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerBüyük tufanlar nedeniyle sular altında kalınca oradan kurtulup Mısıra gelenler büyük Mısır medeniyetini, Anadolu’ya gelenler Hitit medeniyetini, Mezopotamya’ya gelenler Sümer Medeniyetini ,orta Amerika’ya gidenler Aztek medeniyetini, güney Amerika’ya gidenler İnka ve Maya medeniyetlerini Asya ‘ya gidenler Uygur (uygar) medeniyetini kurmuşlardır.
Dev diye bir şey yok. Olsa mutlaka kalıntıları olurdu. Günümüzde dinazor kalıntısı dahi bulunabiliyorken dev kalıntısı olmaması şaşırtıcı değil mi?Bu büyüklükte taşları bizden çok daha iri insanlar taşıyabilir. Devler yapmış.
İster inan ister inanma devler varDev diye bir şey yok. Olsa mutlaka kalıntıları olurdu. Günümüzde dinazor kalıntısı dahi bulunabiliyorken dev kalıntısı olmaması şaşırtıcı değil mi?
Mesela benim inanıp inanmam değil ki bilim ne diyor ben ona bakarımİster inan ister inanma devler var![]()
Benim de hep aklıma bu olay takılırdı. Çölün ortasında bu kadar taşı nerden buldular.Taşın olmadığı, çölün ortasında yapılmış muazzam yapılar