Palworld: Zehir Bezleri Nasıl Alınır? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Zehir Bezleri Nasıl Alınır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld'de iki Depresso arasında çapraz ateşe yakalandıysanız, zehirlenmeye zaten aşinasınız demektir. Hatta daha sonraki dövüşlerde zehir durumu etkisini kendi yararınıza nasıl kullanabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Zehrin gücünü kendi yararınıza kullanmanın anahtarı Pal Zehir Bezleridir.

Zehir Bezleri tam olarak göründükleri gibidir; Pal Zehri'nin anahtarını içeren ve Pals tarafından düşürülen özel bezler. Zehir Bezlerini toplayarak, Palworld'ün uçsuz bucaksız vahşi doğasındaki birçok düşman ve şeytanla başa çıkmak için kendinize birkaç şık araç oluşturabilirsiniz.

Zehir Bezleri Nasıl Alınır


Zehir Bezleri Nasıl Alınır


Palworld'de Zehir Bezlerini elde etmenin birkaç yolu vardır, ancak seçeceğiniz yöntem ihtiyacınız olan miktara ve ne kadar çabuk ihtiyacınız olduğuna bağlıdır.

Neyse ki, etrafta koşuşturmak ve en iyisini ummak yeterli olmadığında seçebileceğiniz birkaç seçeneğiniz var.

Karanlık Element Dostlarını Yakala ve Öldür


Zehir Bezleri Nasıl Alınır


Karanlık Element Dostlarını başarıyla yakalayarak veya öldürerek Zehir Bezleri toplayabilirsiniz.

Depresso
ve Daedream gibi bazı Dostlar çok sayıda ortaya çıkarken, Cawgnito gibi diğerleri yalnız olma eğilimindedir. En iyi seçeneğiniz, Karanlık Element Türü sürü Palslarının yoğun olarak ortaya çıkacağını bildiğiniz yerlere gitmektir.

Uyarı: Zehir Bezleri düşüren Dostlar, yetenekleriyle oyuncuyu ve diğer Dostları zehirleyebildikleri için onları düşürürler. Bu Dostlarla savaşırken dikkatli olun çünkü zehirlenebilirsiniz. Yanınızda bir şifacı Pal bulundurmaya çalışın.

Karanlık Element öldürme yeteneklerinizi artırmak istiyorsanız, maceranıza Ejderha Elementi Dostlarını da katın. Ejderha Elementi Dostları, Karanlık Element Dostlarına karşı en etkili olanlardır ve Nötr Element Dostlarının bir dezavantajı vardır, bu yüzden av partinizi toplarken bunu aklınızda bulundurun.

Not: Çoğu Karanlık Element Dostu yalnızca geceleri ortaya çıkar, bu nedenle Zehir Bezlerini avlamak için gece olana kadar beklemeniz gerekir.

İşte Zehir bezleri bıraktığını bildiğimiz Dostların güncel listesi. Karanlık Element Dostları hakkında daha fazla bilgi edindikçe ve oyuna yeni yamalar eklendikçe bu listeyi sizin için güncelleyeceğiz.

Zehir Bezleri Bırakan Dostlar

  • Depresso
  • Daedream
  • Menasting
  • Cawgnito
  • Helzephyr

İpucu: Zehir Bezleri için en iyi erken oyun Karanlık Element Dostları Depresso ve Daedream 'dir. Daedream'in parlayan gökkuşağı yelesi, avlanırken tespit edilmesini özellikle kolaylaştırır.

Tüccarlardan Zehir Bezleri Satın Alın


Tüccarlardan Zehir Bezleri Satın Alın


Harcayacak Altınınız varsa, sabit ve bazen de Gezgin Tüccarlardan Zehir Bezleri satın alabilirsiniz. Örneğin Küçük Köy'deki Tüccar 100 Altın karşılığında Zehir Bezleri satıyor - Alev Organları ile aynı fiyat.

Tüccarlardan Zehir Bezlerini yalnızca çok ihtiyacınız olduğunda satın almanızı öneririz, aksi takdirde Dostlar veya Tıbbi Malzemeler satın almak için kullanabileceğiniz değerli Altın paraları çöpe atmış olursunuz.

Karanlık Element Dostlarını avlamak için vaktiniz varsa, Dostları yakalayıp öldürmek daha etkili bir yöntemdir.

İpucu: Altın Paralarınızı Dost Tüccarlarından ve Karaborsacıdan özel Dostlar satın almak için saklayın. Ayrıca Mau'yu üssünüzün Çiftlik görevine atayarakbir Altın çift liği kurabilirsiniz.

Çevredeki Zehir Bezlerini Bulun


Çevredeki Zehir Bezlerini Bulun


Zaman zaman etrafta rastgele ganimet torbaları bulabilir ve Zehir Bezlerini sandıklarda veya yerde rastgele ganimet olarak düşmüş halde bulabilirsiniz. Zehir Bezlerinin düşme veya ortaya çıkma oranının ne olduğundan tam olarak emin değiliz, ancak yerdeki olağandışı ganimetlere dikkat etmeye değer.

Ayrıca Sendika düşmanlarının veya diğer saldırgan Dostların sizin için Karanlık Element Dostlarını öldürmesini bekleyebilir ve iş bittiğinde üzerlerine çullanabilirsiniz. Yine de Sendika Haydutları ve saldırgan Dostlarla uğraşmanız gerekebilir, ancak en azından avınıza ok harcamak zorunda kalmazsınız.

Sandıklar zaman zaman Zehir Bezleri bulmanızın bir başka yoludur. Sandıkların yeniden ortaya çıkacağını bildiğiniz yerlere iki kez geri dönebilir ve daha fazla bez, organ ve diğer kaynaklar için onları tekrar yağmalamayı deneyebilirsiniz.

Zehir Bezleri Ne İşe Yarar?


Zehir Bezleri Ne İşe Yarar


Üssünüzde silah ve diğer teknolojileri üretmek için Zehir Bezlerine ihtiyacınız vardır. Zehir Bezlerine ihtiyaç duyacağınız en eski işlenebilir eşya Zehirli Yay ve beraberindeki Zehirli Oklardır.

İşte şu anda üretmek için Zehir Bezlerine ihtiyaç duyduğunuz eşyaların listesi.

Zanaat KategorisiÜretilebilir Eşya
Silahlar
  • Zehirli Yay
  • Zehirli Oklar
  • Zehirli Ok Arbalet
Pal Ekipmanları
  • Killamari'nin Eldivenleri
  • Shadowbeak Eyer
Temel Öğeler
  • Halı Takımı
 

Yeni Mesajlar

Üst