Palworld: Yün ve Kumaş Nasıl Elde Edilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Yün ve Kumaş Nasıl Elde Edilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld'ü oynadığınız ilk saatlerde, açık dünyasına atıldığınız ve hayatta kalmanız beklendiği için onu bunaltıcı bulabilirsiniz. Öğrenilecek çok şey olduğu için bazı şeyler net olmayabilirken bazılarını kavramak kolaydır. Üssünüzü kurup odun ve taş gibi temel kaynakları toplamaya başladığınızda, akşam karanlığı çöker ve karakterinizin ısınmak için kıyafetlere ihtiyacı olur.

Bu nedenle, karakteriniz için kıyafetler yapmak ve çeşitli hava koşullarından korunmak için yün ve kumaş elde etmeniz gerekecek. Bu rehber, oyunda yün ve kumaşın nasıl elde edileceğini öğrenmenize yardımcı olmak için burada.

Yün Nasıl Alınır


Yün Nasıl Alınır


Dünyadaki belirli Dostlardan yün elde edebilirsiniz ve ilk karşılaşacaklarınız Lamball'lardır. Bu küçük, beyaz, tüylü Dostlar oyunun ilk başlangıç alanının etrafına dağılmıştır.

Bazılarını öldürdükten sonra kolayca yün elde edeceksiniz ve neyse ki düşük seviyeli Dostlar oldukları için işiniz daha kolay.

Alternatif olarak, karakterinizi en az 5. seviyeye yükselttiyseniz, Çiftliği Teknoloji menüsünden edinebilirsiniz.

Yün Nasıl Alınır


Bu yapı, yünü zahmetsizce elde etmek için faydalıdır, ancak ona uygun Pal'a ihtiyacınız olacaktır. Neyse ki Lamball 'lar, Cremis ve Melpaca ile birlikte mükemmel bir uyum sağlar.

Birkaç tanesini yakaladıktan ve bir çiftlik inşa ettikten sonra, onları üsse atayın(kelimenin tam anlamıyla içine atarak) ve sizin için otomatik olarak yün üretmeye başlayacaklar.

Yün Nasıl Alınır


Kumaş Nasıl Alınır


Kumaş Nasıl Alınır


Artık bir sürü yün biriktirdiğinize göre, şimdi onu Kumaşa dönüştürme zamanı. Seviye 3'teki Teknoloji menüsünde Kumaş malzemesinin kilidini açmanız gerekir.

Bunu yaptıktan sonra, yün kullanarak onu üretebileceksiniz. En yakın tezgahı kullanarak Kumaş üretebileceğinizi göreceksiniz.

Not: Kumaş, karakteriniz için kıyafet hazırlamak için gereklidir.
 
Üst