Palworld: Yumurtalar Nasıl Çıkartılır? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Palworld: Yumurtalar Nasıl Çıkartılır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Palworld'de yumurtalar her yerdedir, ancak onları yumurtadan çıkarmak istiyorsanız üssünüzde özel bir makineye ihtiyacınız olacaktır.

tac3i11.5

Palworld'de yeni Dostlar edinmenin çok çeşitli yolları vardır. Elbette onları Pal Kürelerinde yakalamak birincil yöntemdir, ancak bu nereye gittiğinize ve günün saatine göre oldukça sınırlıdır, aslında, onları satın almak veya kafeslerden kurtarmak gibi alternatif yöntemler, nadir Dostları oldukça kolay bir şekilde elde etmenizi sağlar.

Dostları elde etmenin bir yolu da onları ülkenin dört bir yanında bulunan yumurtalardan çıkarmaktır. Arada sırada, içinde Pals barındırmayı vaat eden renkli yumurtalara rastlayacaksınız. Ne yazık ki, onları yumurtadan çıkarmak bir Chikipi'yi bir süre üzerlerine oturtmak kadar basit değil, özel bir donanıma ihtiyacınız olacak.

dn7bh2h.5

Yumurta Kuluçka Makinesi Nasıl Yapılır?

Yumurta Kuluçka Makinesi, topladığınız yumurtaları kuluçkadan çıkarmak için inşa etmeniz gereken makinedir. Palworld'de Yumurta Kuluçka Makinesi 'Kadim Teknoloji' olarak kategorize edilir, yani normal Teknoloji Puanları yerine Kadim Teknoloji Puanları ile kilidini açmanız gerekir.

Kadim Teknoloji Puanları elde etmek için, ister bir Sendika Kulesinin lideri olsun, ister karşılaştığınızda haritada vurgulanan güçlü Pals olsun, patronları yenmeniz gerekecek.

Bazı genel malzemelere ek olarak, Kuluçka Makinesi inşa etmek için iki Kadim Uygarlık Parçasına da ihtiyacınız olacak. Bunları patronlardan da elde edebilirsiniz.

Kuluçka Makinesi yapmak için toplamda on Paldium Parçası, beş Kumaş, 30 Taş ve iki Kadim Uygarlık Parçasına ihtiyacınız olacak.

Kuluçka Makinesindeki bir Dost Yumurtasını kuluçkadan çıkarmak, onunla etkileşime geçmek ve yumurtayı envanterinizden makineye aktarmak kadar kolaydır. Bunu yaptığınız anda, yumurta çatlamaya hazır olana kadar bir geri sayım başlayacaktır.

Kuluçka makinesinin sıcaklığını içindeki yumurta için en uygun sıcaklığa getirerek bu geri sayımı değiştirebilirsiniz.

Birçok yumurta ısıyı tercih edecektir, bu nedenle Kuluçka Makinesinin yanına bir Kamp Ateşi veya Isıtıcı yerleştirmek yumurtanın çatlaması için gereken süreyi önemli ölçüde kısaltacaktır. Nemli Yumurtalar gibi diğer yumurtalar soğuğu tercih edecektir, bu nedenle kuluçkadan çıkmayı hızlandırmak için Soğutucular (Soğutucu Kutular değil) kullanabilirsiniz.