Palworld: Süt Nasıl Elde Edilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Süt Nasıl Elde Edilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld , temel unsurlarından biri olarak dostları içeren ilginç bir hayatta kalma oyunudur. Diğer hayatta kalma oyunlarına benzer şekilde, açık bir dünyada gezinir, kaynakları toplar, eşyalar üretir ve kendi üssünüzü inşa edersiniz. Palworld'ü farklı kılan şey, yakalayabileceğiniz dostların yardımıdır, bu da hayatta kalma yönünü hem daha kolay hem de daha eğlenceli hale getirir.

Karakterinizin seviyesini yükselttikçe ve teknoloji seviyenizi geliştirdikçe, belirli eşyaları üretmek için daha fazla malzemeye ihtiyacınız olacak. Bazıları bir üretim yapısında üretilebilirken, diğerleri oyundaki belirli dostlardan düşer. Süt elde etmek söz konusu olduğunda, mantıklı cevap onu bir inekten elde etmektir ve yarı yarıya haklısınız!

Süt Nasıl Alınır


Süt Nasıl Alınır


Süt iki şekilde elde edilebilir ve haklısınız; gerçekten de ineğe benzeyen dostları içerir. Mozzarina yakalamanız ya da yenmeniz gereken dostunuzdur, çünkü sizin için Süt düşürme şansı vardır.

Mozzarina'yı
haritanın ortasında bulunan Bambu Korularında bulabilirsiniz. Daha kolay yol tarifi için, Ravine Girişi'ne gidin ve bu hızlı seyahat noktasının hemen batısında, Mozzarina'yı bölgede bulacaksınız.

İpucu: Onları sürekli olarak -100, -415 koordinatlarında bulmayı başardık, ancak değişebilir, bu yüzden çevreyi keşfettiğinizden emin olun.

Süt Nasıl Alınır


Onları bulduğunuzda, Süt elde etmek için yakalayabilir veya yenebilirsiniz. Ancak, uzun süreli Süt tedariki için birkaç tanesini yakalamak daha iyidir.

Mozzarina'yı üssünüzdeki bir Çiftliğe atamak, sizi onları tekrar tekrar yenmekten kurtararak tutarlı miktarda süt sağlayacaktır.

Ayrıca çok tatlılar, kim bunu istemez ki?

Not: Süt, oyundaki dostları yetiştirmek için çok önemli bir öğe olan kek yapımı için gerekli malzemelerden biridir.
 

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
12 Eyl 2018
Mesajlar
1,197
Tepki puanı
32
Teşekkürler :)
 
Üst