Palworld: Saf Kuvars Nasıl Bulunur? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Saf Kuvars Nasıl Bulunur?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Saf Kuvars birçok örnek arasında sadece bir tanesidir ve muhtemelen bu malzemeyi nereden temin edebileceğinizi merak ediyorsunuzdur. Bu kılavuzda, etkili bir şekilde kullanabilmeniz için Saf Kuvarsı nasıl ve nerede bulabileceğinizi göstereceğiz.

Saf Kuvars Nasıl Elde Edilir


Saf Kuvars Nasıl Elde Edilir


Saf Kuvars, haritanın en kuzey kısmında, özellikle Astral Dağları olarak bilinen kar biyomunda bulunan nadir bir cevher malzemesidir. Karlı bir bölge olduğu için, karakterinizin soğukta acı çekmesini önlemek için soğuğa dayanıklı bir kıyafet giymeniz önemlidir.

İpucu: Süreci hızlandırmak ve toplamak için çok fazla zaman harcamaktan kaçınmak için bu cevheri çıkarmak için daha yüksek seviyeli bir kazmanız olduğundan emin olun.

Saf Kuvarsı Cevher ve Kömüre benzer şekilde taş parçaları olarak bulabilirsiniz ve ayırt etmek için bu taşların üzerinde buzlu parçalar arayın.

Saf Kuvars Nasıl Elde Edilir


Kar biyomu boyunca dağılmışlardır, ancak keşfettiğimiz uygun bir nokta Astral Dağları'nın güneybatısındaki Pristine Snow Field hızlı seyahat noktasının yakının dadır.

Seyahat noktasından birkaç metre ötede, tam olarak -354, 296 koordinatlarında, Saf Kuvars elde edebileceğiniz bir Cevher bakır taşının yakınında bir yığın bulacaksınız.

Not: Unutmayın, burası tek yer değil; Saf Kuvars kar biyomu içindeki çeşitli alanlarda bulunabilir. Bahsedilen nokta, erişilmesi kolay ve hızlı seyahat noktasına yakın olan bir noktadır, bu da üssünüz ile bu Saf Kuvars konumu arasında gidip gelmeyi kolaylaştırır.
 

Yeni Mesajlar

Üst