Palworld: Polimer Nasıl Elde Edilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Polimer Nasıl Elde Edilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Açık dünyadan elde etmek yerine üretmeniz gereken bir başka öğe olan Polimer işçiliği söz konusu olduğunda durum tam olarak budur. Bu kılavuzda, bu malzemeyi elde etme sürecinde size yol göstereceğiz.

Polimer Nasıl Alınır


Polimer Nasıl Alınır


Polimer üretmek için üssünüzde kurmanız gereken birkaç şey var. İlk olarak, Teknoloji menüsünde kilidini açmak için 33. seviyeye ulaşın; ama bu işin kolay kısmı.

Gerekli malzemeleri toplamadan önce, Teknoloji menüsünde 28. seviyede kilidini açabileceğiniz bir Üretim Montaj Hattı kurmanız gerekir. Bunun için 100 Külçe, 50 Ahşap, 20 Çivi ve 10 Çimento gerekir.

İnşa edildikten sonra, elektrik gerektirdiğini fark edeceksiniz, bu da bizi ikinci adıma, bir Güç Jeneratörüne götürüyor. Bu yapının kilidi Teknoloji menüsünde 26. seviyede açılır ve inşa etmek için 50 Külçe ve 20 Elektrik Organı gerekir.

Polimer Nasıl Alınır


İnşa ettikten sonra, güç sağlamak ve daha önce inşa ettiğiniz Montaj Hattını işlevsel hale getirmek için ona bir elektrikli dost atamanız gerekir.

Her şey ayarlandıktan sonra, son adım Yüksek Kaliteli Pal Yağı elde etmektir. Bu malzeme çöl biyomunda -158, -91 koordinatlarında bulunan Dumuds ve Digitoises tarafından düşürülebilir.

İpucu:
Bu bölge sıcak olduğundan, oraya gitmeden önce ısıya dayanıklı bir kıyafetiniz olduğundan emin olun.

Polimer Nasıl Alınır


Yüksek Kaliteli Pal Yağı elde ettikten sonra üssünüze dönün ve Polimer üretmek için Üretim Montaj Hattı ile etkileşime geçin.
 
Üst