Palworld: Penking Nasıl Yenilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Penking Nasıl Yenilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld dünyası, Pals olarak bilinen birçok canavara ev sahipliği yapmaktadır. Bazıları hayattan daha büyükken, diğerleri küçük ve sevimlidir. Takımadaları keşfederken hepsi yakalanabilir ve arkadaş ve müttefik olarak tutulabilir. Asıl amaç en güçlü Pals'ları bulmak ve onları kendinizin yapmaktır.

Bulabileceğiniz en güçlü Dostlardan bazıları zindanlarda kilitli olan patronlardır. Bunlardan Penking, maceranızın oldukça başlarında üstesinden gelebileceğiniz daha düşük seviyeli bir boss'tur. Düşük seviyelerini zayıflık olarak görüp hafife almayın, zira hâlâ savaşılması gereken zorlu bir düşmandırlar.

Penking Nerede Bulunur


Penking Nerede Bulunur


Penking zindanını bulmak için Donmuş Kanatların Mühürlü Diyarına gitmeniz gerekecek. Bu zindan 114, -352'de, haritanın merkezine doğru yer almaktadır.

Parlayan daireye adım attığınızda zindana girmeniz istenecek ve burada devasa Penking patronuyla yüzleşmek için zindanın içine yönlendirileceksiniz.

Penking - Donmuş Denizlerin Öncüsü


İsimSeviyeTipYetenek
Penking15Su/BuzCesur Denizci: Birlikte savaşırken, Ateş Dostları yenildiklerinde daha fazla eşya düşürür.

Penking Nasıl Yenilir


İçeri girdiğinizde, Penking ve küçük bir Pengullet topluluğu ile karşılaşacaksınız. Düşük seviyeli Dostlar olsalar da, sağlığınızı yok etmek için kolayca bir araya gelebilirler.

Su Elementi düşmanlarına karşı ekstra hasar verecek olan Elektrik Elementi Dostlarını yanınıza almak isteyeceksiniz. Önce Pengullet 'leri ortadan kaldırmaya odaklanın, böylece daha sonra Penking'e odaklanabilirsiniz.

Pengulletler halledildikten sonra Penking'e ateş etmeye başlayabilirsiniz. Mesafenizi koruyun ve Penking'in dikkatini dağıtmak için gerektiğinde Dostlarınızı değiştirin.

Penking'in HP'si yeterince düşük olduğunda, onları bir Pal Küre ile yakalamayı deneyebilirsiniz. Patronu yenmenin ödüllerini yine de alacaksınız, ancak bu şekilde onları partinizde veya üssünüzde kullanabilirsiniz.

Aksi takdirde, patronun işini bitirin ve ödüllerinizi toplayın. Patron dövüşü haritanızda tamamlandı olarak işaretlenecek ve aşağıdaki ödülleri alacaksınız:

  • Antik Uygarlık Parçaları (2)
  • Buz Organı
  • Precious Pelt (3)
 

Yeni Mesajlar

Üst