Palworld: Palslara Yeniden Nasıl İsim Verilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Palslara Yeniden Nasıl İsim Verilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld'de, farklı Dostları yakalamak ve seviyelerini yükseltmek için çok zaman harcayacaksınız. En azından birkaçına bağlanmanız kaçınılmazdır ve her Dost farklı olduğu için muhtemelen onları ayırmaya yardımcı olmak için onlara takma adlar vereceksiniz. Ancak, Dostlarınızın isimlerini nerede değiştireceğiniz size söylenmeyecek.

Neyse ki bunu sizin için çözdük ve Dostlarınızın isimlerini daha kişisel olacak şekilde nasıl değiştirebileceğinizi gösterebiliriz. Her Dostun farklı kişilikleri ve özellikleri olduğuna göre, neden onların da benzersiz isimleri olmasın? İşte Dostlarınızın isimlerini değiştirme hakkında bilmeniz gereken her şey.

Palslarınızın İsimlerini Nasıl Değiştirirsiniz?


Dostlarınızın adını değiştirmek için seçenekler menüsünü açın. Buradan, Parti sekmesine gidin, ardından yeniden adlandırmak istediğiniz Palsı seçin. Düzenlemek için seçeneği seçin ve bir metin kutusu görünecektir. Karakter ekleyerek veya çıkararak Dostunuzu yeniden adlandırmak için bunu kullanın.

Arkadaşlarınızın adlarını değiştirmek için Palbox'ı da kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için, Palbox'a erişin ve ardından yeniden adlandırmak istediğiniz Pal için görünüm menüsü seçeneğini seçin. Oradan, ismin yanındaki düzenle'yi seçin ve Dostunuzu yeniden adlandırın.

İstatistiklerinden pasif becerilerine ve işe uygunluklarına kadar her Pal farklıdır. Onları görevlerine göre adlandırabilir veya sizi güldüren eğlenceli bir isim verebilirsiniz. Her iki durumda da, bu size kalmış - herhangi bir kısıtlama yok.

Arkadaşlarınızın İsimlerini Kaç Kez Değiştirebilirsiniz

Dostlarınızın isimlerini kaç kez değiştirebileceğiniz konusunda bir sınırlama yoktur. Partinizde oldukları sürece, isimlerini değiştirmek için menüyü açabilirsiniz. Bu, bazılarının size eşlik etmesini ve diğerlerinin üssünüzde kalmasını istediğinizde Dostları ayırmak için inanılmaz derecede kullanışlıdır.

Takma adlar vermek ayrıca Dostları kişiselleştirir ve onları vahşi doğada dolaşırken bulacağınız sıradan dostlardan daha da benzersiz hale getirir.
 

Yeni Mesajlar

Üst