Palworld: Pals Nasıl Satılır? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Pals Nasıl Satılır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Yeni Dostlar toplamak Palworld'deki ana ilerleme biçimlerinizden biridir. Yeni Dostlar, üssünüzde daha fazla yardım, yeni becerilere erişim ve dünyayı keşfetmenin yeni yolları anlamına gelir. Tonlarca Dost yakalamak aynı zamanda hızlı bir şekilde seviye atlamanın en iyi yoludur, ancak bu Pal kutunuzu hızla doldurabilir.

Dostlarınızı saklayacak yeriniz kalmadıysa, onlardan nasıl kurtulacağınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Neyse ki Palbox'ınızda yer açmanın tek yolu onları Meat Cleaver'a götürmek değil. Aşağıda, istenmeyen Dostlarınızı biraz daha fazla altın karşılığında nasıl satabileceğinize bir göz atacağız.

Palworld


Pals Nasıl Satılır?


İstemediğiniz Dostlarınızı satmak için öncelikle onları satın almak isteyen bir tüccar bulmanız gerekir. Dünya genelinde bulabileceğiniz çok sayıda tüccar vardır, ancak en yakın olanı Rayne Sendika Kulesinin güneybatısındaki Küçük Yerleşim yeridir.

Bu yerleşim yerinde, Dost satın alabileceğiniz ve satabileceğiniz bir Dost Tüccarı bulabilirsiniz. Satma seçeneğini seçtiğinizde Dost Kutunuz açılır ve tüccara kadar elle getirmenize gerek kalmadan deponuzdan satmanıza olanak tanır.

isc4oi0.5


Karaborsacıya Nasıl Pals Satılır?


Yerleşim Tüccarına Dost Satmak kendi yakaladığınız Dostlar için güzel ve kolaydır, ancak başka birinden çaldığınız kaçak Dostlar ne olacak? Yerleşim yeri tüccarı bunları satın almayacaktır, bu yüzden başka bir alıcı aramanız gerekecektir.

Küçük Yerleşimin kuzeybatısında bulunan Terk Edilmiş Maden Ocağında Karaborsacı'yı bulabilirsiniz. Bu tüccarda kaçak Pals satabilir ve nadir Pals satın alabilirsiniz. Et Satırı'nı kullanmanın yanı sıra, kaçak Pals'lardan kurtulmanın tek yolu budur.

İpucu: Karanlık olabileceğinden ve yön bulmak çok zorlaşabileceğinden, yanınızda bir meşale getirin ya da maden kuyusuna giden yol üzerinde birkaç ayaklı meşale kurun.
 
Üst