Palworld: Pal Metal Külçesi Nasıl Elde Edilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Pal Metal Külçesi Nasıl Elde Edilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld'de geçirdiğiniz süre boyunca, donanımınızı ve karakterinizi yükseltmek ya da üretkenlik için yeni ve gelişmiş yapılar inşa etmek için sürekli olarak kaynak arayacaksınız. Sıklıkla arayacağınız üst düzey malzemeler arasında, açık dünyadan toplamak yerine işlenmesi gereken Pal Metal Külçesi de yer alıyor.

Pal Metal Külçesi Nasıl Elde Edilir


Pal Metal Külçesi Nasıl Elde Edilir


Pal Metal Külçesi, gelişmiş eşyaların yapımında kullanılan yüksek seviyeli bir malzemedir ve yapımı için özel yapılar gerektirir.

Başlamak için, teknoloji menüsünden Elektrikli Fırının kilidini açmak ve üretmek için karakterinizin en az 44. seviyeye ulaşması gerekir. Kilit açıldıktan sonra 50 Rafine Külçe, 10 Devre Kartı, 20 Polimer ve 20 Karbon Elyafa ihtiyacınız olacak.

Not:
Devre Kartlarını nereden bulacağınızı merak ediyorsanız, 35. seviyede Teknoloji menüsünden açılabilirler ve Yüksek Kaliteli Tezgahta üretilmeleri için hem Saf Kuvars hem de Polimer gerekir.

Pal Metal Külçesi Nasıl Elde Edilir


Bu malzemelerle, Pal Metal Külçesi üretmenizi sağlayacak Elektrikli Fırını inşa edebilirsiniz. Ancak makinenin çalışması için elektrik gerekir.

Bu, makinenin çalışması için üssünüzde bir Güç Jeneratörü ve ona atanmış elektrik tipi bir dostun olması gerektiği anlamına gelir.

Not: Bir Güç Jeneratörünün kilidi Teknoloji menüsünde 26. seviyede açılır ve inşa etmek için 50 Külçe ve 20 Elektrik Organı gerekir.

Pal Metal Külçesi Nasıl Elde Edilir


Tüm bu adımlar tamamlandıktan sonra, şimdi yapmanız gereken tek şey Pal Metal Külçesini yapmak için gereken malzemeleri toplamaktır; bunlar dört Cevher ve iki Paladyum Parçasıdır.

Not: Bir Elektrikli Fırın olmasına rağmen, oyundaki tüm fırınlar gibi, ihtiyacınız olan Külçeyi üretmek için Foxparks gibi ateş tipi bir arkadaşa ihtiyacınız olacağını unutmayın.
 

Yeni Mesajlar

Üst