Palworld: Kömür Nasıl Elde Edilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Kömür Nasıl Elde Edilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld'de geçirdiğiniz süre boyunca, karakterinizin donanımını yükseltmek ve daha iyi ekipman ve üretkenlik için üssünüzü geliştirmek için kaynak ve malzeme toplamak için önemli miktarda zaman harcayacaksınız. Neyse ki bunu tek başınıza yapmayacaksınız; üssünüzdeki çoğu görevde size yardımcı olacak dostlarınız var.

Dostlara sahip olmak çok faydalı olsa da, birçok malzemeyi ya diğer malzemeleri işlemek için bir yapı inşa etmek ya da temel bir bileşen olarak açık dünyadan elde etmenizi gerektirecektir. Kömür için de durum böyle, çünkü onu üretmeden önce belirli bir yapıya ihtiyacınız var.

Kömür Nasıl Elde Edilir


Kömür Nasıl Elde Edilir


Kömür üretmek için üssünüzde bir Fırın olması gerekir. Yapabileceğiniz ilk fırın, Teknoloji menüsünde onuncu seviyede bulunan İlkel Fırın'dır. Basit olsa da, Odun Kömürü üretme amacına hizmet edecektir.

İlkel Fırını inşa etmek için 20 Odun, 50 Taş ve üç Alev Organına ihtiyacınız olacak. Alev Organları genellikle oyunda başlangıç alanının yakınında bulunabilen Foxparks gibi ateş elementi dostlarından düşer.

Kömür Nasıl Elde Edilir


Elinizdeki bu malzemelerle bir İlkel Fırın inşa edebilirsiniz. Ancak, çalışmasını sağlamak için bir ateş elementi dostu atamanız gerekecektir. En erken alabileceğiniz arkadaş yine Foxparks'tır.

Kömür Nasıl Elde Edilir


Her şey hazır olduğuna göre, şimdi yapmanız gereken tek şey Fırında Odun kullanarak Kömür üretmek.

Not: Gelişmiş Fırınların bile hala Kömür tarifine sahip olabileceğinibelirtmek gerekir. Bu sadece bu kaynağı elde etmenin en erken yoludur.
 

Yeni Mesajlar

Üst