Palworld: Kıskaç Silahı Nasıl Alınır? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Palworld: Kıskaç Silahı Nasıl Alınır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Palworld'de keşfetmeyi kolay ve eğlenceli hale getiren hareket öğesi sıkıntısı yoktur. Binebileceğiniz Pals'larınız (yerde ve uçan), hızlı seyahat ve planörleriniz var. Bunlara ek olarak, bir Yakalama Silahının kilidini açabilir ve ardından üretebilirsiniz.

Bir Kıskaç Silahı ile bir ormanda veya dağlık bölgelerde kolayca seyahat edebilirsiniz. Silahla sadece bir ağaca, binaya veya dağa ateş edersiniz ve silah sizi bir sonraki hedefinize doğru ilerletir. Ama kilidini nasıl açarsınız? Size bunu ve nasıl üretip kullanacağınızı anlatmak için buradayız.

Çengel Atma Silahı Nasıl Açılır?

Palworld

Kıskaçlı Silah tarifi Kadim Teknoloji Kademe 12'de bulunabilir ve kilidi açılabilir. Bossları yenerek biraz Kadim Teknoloji Puanı kazandığınızda, kilidini açabilmeniz gerekir.

Daha sonra, ilerledikçe ve daha fazla Kadim Teknoloji Puanı kazandıkça, size daha geniş bir kullanım alanı sağlayan Mega Çeneli Silahın kilidini açabileceksiniz.

Kıskaç Silahı Nasıl Üretilir?

pp1xe2f.5

Kıskaçlı Silahı yapmak için ihtiyacınız olan ilk şey Silah Tezgahıdır. Bu yapının kilidi Teknoloji Seviyesi 20'de açılır ve yapımı için 15 Külçe, 50 Ahşap ve on Çivi gerekir.

Silah Tezgahına sahip olduğunuzda, bir Kıskaçlı Silah yapmak için ihtiyacınız olan şey budur:

• 10 Paldium Parçası
  • 10 Külçe
  • 30 Elyaf
  • Bir Antik Uygarlık Parçaları
Daha sonra, Mega Kıskaçlı Silah'ın kilidini açtığınızda, ihtiyacınız olacak:

• 20 Paldium Parçası
  • 20 Külçe
  • 50 Elyaf
  • 4 Antik Uygarlık Bölümleri

Kıskaç Tabancası Nasıl Kullanılır

Bir sonraki bölüm eğlenceli ve ustalaşması oldukça basit. Hızlıca tepesine ulaşmanız gereken bir dağ veya geçmeniz gereken bir boşluk bulun. Yakalama Silahınızın takılı olduğundan emin olun, gitmeniz gereken yere nişan alın ve tetiği çekin.

Anında gitmek istediğiniz yere çekileceksiniz! Çengel Atar'ı ayrıca düşme hasarı riski olmadan yüksek bir yerden aşağı inmek için de kullanabilirsiniz.

Çengel Atar cephane gerektirmez, ancak her atış arasında 12 saniyelik bir bekleme süresi vardır.