Palworld: Karbon Fiber Nasıl Elde Edilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Karbon Fiber Nasıl Elde Edilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Karbon Fiber üretimi söz konusu olduğunda durum tam olarak budur. Belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra kolayca açılabilir, ancak malzemesini ve üretim için gerekli yapıyı bulmanız gerekir. Kendi başınıza arama yapmak konusunda endişelenmeyin çünkü bu kılavuz size ihtiyacınız olan tüm bilgileri sağlayacaktır.

Karbon Fiber Nasıl Elde Edilir


Karbon Fiber Nasıl Elde Edilir


Karbon Elyaf elde edebilmek için öncelikle en az 35. seviyeye ulaşmanız ve Teknoloji menüsündeki üretim kilidini açmanız gerekir. Kilidi açtıktan sonra, bir Karbon Elyaf üretmek için iki Kömür gerektiğini fark edeceksiniz.

Kömür, oyunun başlangıç noktasından kuzeybatıya doğru ilerleyerek bir çöl biyomuna ulaşarak bulunabilir. Bu bölgede, kömür elde edebileceğiniz parçalar keşfedeceksiniz, böyle bir konumun koordinatları -158, -91'dir.

Karbon Fiber Nasıl Elde Edilir


Kömürü aldıktan sonra Üretim Montaj Hattını inşa etmeniz gerekecek.

Not: Henüz yapmadıysanız, Teknoloji menüsünde 28. seviyede kilidini açabilirsiniz. 100 Külçe, 50 Ahşap, 20 Çivi ve 10 Çimento gerektirir.

Ancak, bu yapı elektrik gerektirir ve çalışır hale getirmek için üssünüzde bir Güç Jeneratörü ve ona atanmış elektrik tipi bir dostunuzun olması gerekir.

Not: Bir Güç Jeneratörünün kilidi Teknoloji menüsünde 26. seviyede açılır ve inşa etmek için 50 Külçe ve 20 Elektrik Organı gerekir.

Her şey ayarlandıktan sonra, Montaj ile etkileşime geçin ve Karbon Fiber üretin.
 

Yeni Mesajlar

Üst