Palworld: Elektrikli Organ Nasıl Alınır? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Elektrikli Organ Nasıl Alınır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld 'deki hemen hemen her Pal Element Türünün kendisiyle ilişkili özel bir düşüşü vardır ve Elektrik Elementi Pals için bu düşüş Elektrikli Organ'dır. Müzik aletinin elektrikli versiyonuyla karıştırılmaması gereken Elektrikli Organlar, Elektrikli Element Pallarının öldürüldüklerinde veya yakalandıklarında düşürdükleri özel bezlerdir.

Oyun içinde yapabileceğiniz çeşitli özel tezgahlarda özel tarifler üretmek için Elektrik Orglarına ihtiyacınız olacak. Çoğunlukla, elektrikle çalışan temel öğeler, ışıklar ve makineler oluşturmak için Elektrik Organları toplamanız gerekecek. Elektrikli Organları nereden bulacağınız ve ne için kullanıldıkları hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulabilirsiniz.

Elektrikli Organlar Nasıl Alınır


Elektrikli Organlar Nasıl Alınır


Elektrik Organları, Buz Organları, Ateş Organları ve diğer tüm elemental organ türlerinin bulunabildiği şekilde bulunabilir.

Öncelikle, Elektrik organlarını Tüccar Takasları yoluyla veya Elektrik Elementi Dostlarını öldürerek elde edersiniz, ancak bu yararlı zappy goo toplarını alabileceğiniz birkaç ekstra yol daha vardır.

Elektrikli Dostları Yakala ve Öldür


Elektrikli Organlar Nasıl Alınır


Normalde, özel Pal organlarını elde etmenin en hızlı yolu, onları üssünüzün çiftliğinde o öğeyi üretme konusunda uzmanlaşmış Çiftlik Pallarından toplamaktır. Ancak, henüz çiftlik için uygun bir Elektrik Elementi Dostu yok gibi görünüyor.

Çiftlik artık Elektrikli Organlar üretmek için uygun bir yol olmadığından, onları toplamanın bir sonraki en iyi yolu Elektrikli Pal avına çıkmaktır.

Not: Menasting' in Ortak becerisi Çelik Akrep, Elektrik Elementi Dostlarından düşen eşya miktarını artırır. Elektrikli Organlar için avlanıyorsanız, Menasting elinizin altında bulunması gereken iyi bir Dosttur.

Tüm Elektrik Elementi Dostları öldürüldüklerinde veya yakalandıklarında Elektrik Organları düşürme şansına sahiptir, ancak düşürme oranı yüzde yüz değildir. Yine de düşme oranı, Elektrikli Dostları avlamaya değecek kadar yüksektir.

Eğer istemiyorsanız, Elektrikli Organlar için Elektrikli Element Dostlarını öldürme konusunda endişelenmenize gerek yok. Elektrikli Dostları yakalamak yine de Elektrikli Organlar düşürecektir ve bir dost türünden ne kadar çok yakalarsanız, gelecekte o Dostu yakalamak için EXP bonusunuz o kadar iyi olacaktır.

Not: Dost avınızdan en iyi şekilde yararlanmak için, Elektrik Elementi Dostlarını öldürmek yerine yakalamayı tercih edin.

Tüccarlardan Elektrikli Organ Satın Alın


Elektrikli Organlar Nasıl Alınır


Bazı Tüccarlar dükkanlarında Elektrikli Organlar satar ve eğer zor durumdaysanız ve bu orglara bir an önce ihtiyacınız varsa, her zaman size ihtiyacınız olanı satacak bir Tüccar bulabilirsiniz.

Not: Elemental Organlara ihtiyaç duyduğunuzda yaklaşabileceğiniz en iyi erken oyun Tüccarı, ilk ortaya çıktığınız yerin Kuzey Doğusundaki Küçük Köydeki Tüccardır. Küçük Köyü sonbahar ormanının ortasında bulacaksınız.

Ancak, Elektrikli Organ satın almak uygun görünse de ucuz değildir. Küçük köydeki Tüccar Elektrikli Orgları 200 Altın sikkeye satıyor ve bu da onu sattığı en pahalı Elemental Organ türü yapıyor.

Elektrikli Organ satın almak için altın harcamaya istekliyseniz, tüccarlar bunları elde etmenin en kolay yoludur, ancak nakit paranız azsa, muhtemelen bunun yerine avlanmanız daha iyi olacaktır.

Diğer Yöntemler


Elektrikli Organlar Nasıl Alınır


Zaman zaman, yerde garip yerlerde yatan Elektrikli Orglar bulacaksınız. Elektrikli Organları hiçliğin ortasında bulmak nadirdir, ancak olur, bu yüzden haritayı iyi ve kapsamlı bir şekilde keşfetmeye değer.

Not: Tahta veya taş olmayan çoğu toprak ganimeti parıldar. Maceralarınızda değerli ganimetleri kaçıracağınızdan endişeleniyorsanız, gözlerinizi parıltılardan ayırmamaya çalışın.

Elektrik Organlarını haritanın dört bir yanına dağılmış sandıklarda da bulabilirsiniz . Hangi sandıkların özel Elemental Organlar içereceğini tahmin etmenin bir yolu yoktur, bu yüzden en iyi seçeneğiniz hepsini açmaktır.

Sandıklar eninde sonunda aynı noktada yeniden oluşacaktır, bu nedenle sandığı ilk bulduğunuz yere iki kez geri dönmek iyi bir fikirdir.

Not: Harita İşaretleyicileri kategorileri ile haritanızdaki sandık konumlarını işaretleyebilir, böylece daha kolay geri dönebilirsiniz.

Bazen etrafta küçük bez torbalar içinde yatan Elektrikli Organlar bile bulabilirsiniz. Eğer bir bez torba görürseniz, büyük ihtimalle yakınlarda ölü bir Dost da vardır, bu da başka bir Dostun veya kişinin sizi öldürmek için yendiği anlamına gelir. Yine de o ganimeti alabileceksiniz.

Düşen şey bir çuval bezine benziyorsa, Pal düşmelerinde ne tür bir ganimet olduğunu söyleyemezsiniz, bu nedenle her zaman etrafta gördüğünüz çantaları yağmalamaya çalışmalısınız. O ganimet için hangi Pal'ın öldürüldüğünü görecek kadar şanslı olmayabilirsiniz, ancak şansınız yaver gidebilir ve o çantada tam olarak ihtiyacınız olan şeyi bulabilirsiniz.

Elektrikli Organlar Ne İçin Kullanılır?


Elektrikli Organlar Nasıl Alınır


Çoğunlukla, Elektrik Organları elektrik gerektiren temel makineleri yapmak için kullanılır. Kırıcı gibi bazı makineler otomatiktir ve güç gerektirmez, ancak Güç Jeneratörü ve Elektrik Pilonu gibi diğerleri inşa edilmek için Elektrik Organlarına ihtiyaç duyar.

İşte Elektrikli Organ üretmek için ihtiyaç duyacağınız bazı şeylerin bir listesi. Erken Erişim yamalarında eklendikçe daha fazla öğe eklemeye devam edeceğiz.

Zanaat KategorisiÜretilebilir Eşya
Temel Öğeler
  • Güç Jeneratörü
  • Elektrik Madeni
  • Elektrikli Pilon
  • Tavan Lambası
  • Lamba
  • Antika Lamba Seti
  • Sokak Lambası Seti
  • Acil Çıkış İşaret Seti
Pal Ekipmanları
  • Jolthog'un Eldivenleri
  • Univolt Sele
Silahlar
  • Sersemletici Baton
  • Şok Bombası
 

Yeni Mesajlar

Üst