Palworld: Devre Kartı Nasıl Alınır? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Devre Kartı Nasıl Alınır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld oynarken, açık dünyada arkadaşlarınızdan düşme olarak elde edilen veya doğal kaynaklardan toplanan bir dizi malzemeyle karşılaşacaksınız. Ancak, ihtiyacınız olan tüm malzemeler kolayca toplanamaz. Birçoğu, reçeteleri için ihtiyaç duyduğu belirli malzemelerle birlikte bir üretim yapısı kullanarak işçilik gerektirir.

Devre Kartlarının işlenmesi söz konusu olduğunda durum böyledir; bu, açık dünyada bulmaktan ziyade işlenmesi gereken bir öğedir. Bu kılavuzda, sizi bu malzemeyi elde etme sürecinin tamamına götüreceğiz.

Devre Kartı Nasıl Alınır


Devre Kartı Nasıl Alınır


Bir Devre Kartı üretmeden önce yerine getirmeniz gereken birkaç ön koşul vardır. İlk olarak, Teknoloji menüsünden tarifin kilidini açmak için karakterinizin en az 35. seviyede olması gerekir.

Bunu başardıktan sonra, onu işlemek için bir Üretim Montaj Hattı inşa etmelisiniz.

Not: Bu yapıyı henüz inşa etmediyseniz,28. seviyede Teknoloji menüsünden kilidini açabilirsiniz. 100 Külçe, 50 Ahşap, 20 Çivi ve 10 Çimento gerektirir.

Devre Kartı Nasıl Alınır


Üretim Montaj Hattını inşa ettikten sonra, elektrik gerektirdiğini fark edeceksiniz ve bir sonraki adıma geçeceksiniz: bir Güç Jeneratörü. Bu yapının kilidi Teknoloji menüsünde 26. seviyede açılır ve inşa etmek için 50 Külçe ve 20 Elektrik Organı gerekir.

İnşaatın ardından, güç sağlaması ve daha önce inşa ettiğiniz Montaj Hattını işlevsel hale getirmesi için bir elektrikli arkadaş atayın.

Not: Yapı çalışır durumdayken, sıra Devre Kartı yapmak için gereken kaynakları toplamaya geldi. Bu ürün hem Saf Kuvars hem de Polimer gerektirir.

Devre Kartı Nasıl Alınır


Saf Kuvars haritanın kuzeyindeki kar biyomu boyunca dağılmış olarak bulunabilir, ancak uygun bir nokta Astral Dağları'nın güneybatısında -354, 296 koordinatlarındaki Pristine Snow Field hızlı seyahat noktasının yakınındadır.

Öte yandan, Polimer daha önce ürettiğiniz Üretim Montaj Hattı kullanılarak üretilir ve Yüksek Kaliteli Pal Yağı gerektirir.

Dört Saf Kuvars ve iki Polimer ile Devre Kartı üretebileceksiniz.
 

Yeni Mesajlar

Üst