Palworld: Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Çiftleştirilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Çiftleştirilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Kadim uygarlık parçaları, oyunda gelişmiş eşyalar üretmek için çok önemli olan birçok malzeme arasındadır, ancak kolayca elde edilemezler. Bu kılavuz size bu malzemeleri nasıl elde edeceğinizi gösterecek ve daha fazlasını elde etmenize yardımcı olacak bir yöntem sağlayacaktır.

Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Alınır


Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Alınır


Kadim Uygarlık Parçalarını toplamaya başlamadan önce, bunları nereden ve nasıl elde edeceğinizi bilmeniz çok önemlidir. Bu malzeme öncelikle oyundaki patronlar olan Alfa Dostları tarafından düşürülür ve bu patronlarla yüzleşmek oyunun en zorlu yönlerinden biridir.

Not: Bu nedenle, bu karşılaşmaları denemeden önce en iyi ekipman ve en iyi durumdaki Dostlar ile iyi hazırlanmış olmak çok önemlidir.

Oyunda Kadim Uygarlık Parçaları düşüren iki ana boss türü vardır:

  • Açık dünya patronları
  • Zindan patronları

Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Alınır


Açık dünya boss'larını harita üzerinde bulmak nispeten daha kolaydır. Haritayı açtıkça, dost simgeleri ve seviyeleri görünür hale gelir ve seviyenize uygun patronları seçmenize olanak tanır.

Öte yandan, zindan patronları veya genel olarak zindanlar haritada gösterilmez, sınırlı bir ortaya çıkma süresine sahiptir ve oyun dünyasına dağılmıştır.

Bu patronları yendikten veya ele geçirdikten sonra, bir dizi Antik Uygarlık Parçası elde edeceksiniz ve neyse ki, belirli bir süre sonra yeniden doğarak onları toplamanıza izin veriyorlar.

Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Çiftleştirilir


Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Çiftleştirilir


Bu makaleyi yazdığımız sırada, Ancient Civilization Parçaları toplamak için keşfettiğimiz en etkili yöntem, sizden daha düşük seviyeli açık dünya bosslarını seçmektir. Bu bosslar yeniden doğduğu için aralarında ileri geri hareket ederek onlarla tekrar tekrar savaşabilirsiniz.

Not: Yeniden doğmalarının kesin nedenleri tam olarak belli olmasa da, genellikle bir tam gün sonra, özellikle de üssünüzde gece uyuduktan sonra yeniden doğdukları görülüyor.

İlk seviyelerde, erişilebilir ve yenmesi daha kolay iki dost boss, her ikisi de oyunun başlangıç noktasının güneybatısında bulunan Sweepa ve Gunmoss'tur.

  • Sweepa'nın koordinatları -227, -593.
  • Gunmoss'un koordinatları -113, -629.

Antik Uygarlık Parçaları Nasıl Çiftleştirilir


Bu patronlar sadece düşük seviyeli değil; her ikisi de 11. seviyede, ancak uygun bir şekilde birbirlerine yakın konumdalar. Bu nedenle, sağlam bir dost ve iyi ekipmana sahip 15. seviyenin üzerindeki herkes onları yenmek için iyi bir donanıma sahip olmalıdır.

Her iki bossu da yendikten veya ele geçirdikten sonra, oyun içi yolculuğunuza her zamanki gibi devam edin. Akşam karanlığı yaklaştığında üssünüze dönün, uyuyun ve ardından patronların yerini tekrar ziyaret edin. Yeniden doğmuş ve başka bir çiftçilik turu için hazır olmalılar.
 

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
12 Eyl 2018
Mesajlar
1,197
Tepki puanı
32
Teşekkürler :)
 
Üst