Palworld: Anahtarlar Nasıl Alınır? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Anahtarlar Nasıl Alınır?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld' ün haritası yağmalamanız için bir sürü cezbedici sandıkla doludur, ancak doğru anahtarlara sahip değilseniz bazı sandıklar sizi dışarıda bırakır. Anahtarları elde etmek diğer kaynakları elde etmek kadar kolay değildir, ancak nereye bakacağınızı bilirseniz, onları biraz daha kolay toplayabilirsiniz.

Anahtarlar sandıklardan, Baskınlar sırasında başarılı üs savunmasından ve Karanlık Element Pal'ı Leezpunk'ı öldürmekten düşer. Baskınları otomatik olarak tetikleyemezsiniz, ancak anahtarları elde etmek için Pal avına çıkabilirsiniz. Anahtar yüzüğünüz için anahtar biriktirmeye ve gördüğünüz her sandığı yağmalamaya başlamak için bilmeniz gereken her şey burada.

Anahtarlar Ne İçin Kullanılır?


Anahtarlar Ne İçin Kullanılır?


Palworld'de iki tür anahtar vardır; Gümüş Anahtarlar, daha yüksek dereceli sandıkları açacak olan ve Bakır Anahtarlar, haritanın etrafındaki orta dereceli sandıkları açacak olan. Eğer envanterinizde doğru anahtar yoksa, kilitli bir sandığı açmaya çalıştığınızda ekranınızın sol ortasında bir bildirim belirecek ve sandığın üzerinde hangi anahtarı kullanmanız gerektiğini söyleyen bir bildirim olacaktır.

Not: Her iki bildirim türü de iş için doğru anahtarın eksik olup olmadığını size söyleyecektir.

Hangi sandıkların anahtara ihtiyaç duyacağını sandığın renginden tahmin edebilirsiniz; parlayan kırmızı sandıklar genellikle Bakır Anahtarlara ihtiyaç duyarken, bazı gümüş sandıklar Gümüş Anahtarlara ihtiyaç duyar. Bakır Anahtarlarla açılan sandıklar normal, kilidi açık sandıklardan daha iyi ganimet içerir, ancak Gümüş Anahtarlı sandıklar şimdiye kadarki sandık türleri arasında en iyi ganimeti içerir.

Her iki durumda da, doğru anahtarlara sahip olup olmadığınızı görmek için sandıkla etkileşime girmelisiniz ve eğer değilse, hangisini aramanız gerektiğini öğreneceksiniz. Sandıklar haritanın her yerinde yeniden ortaya çıkar, ancak aynı nadirlikteki sandık her seferinde aynı yerde ortaya çıkmaz.

Not: Anahtarların bir ağırlığı vardır, bu nedenle envanterinizde çok fazla anahtar biriktiriyorsanız, ağırlık sınırınıza daha çabuk ulaşabilirsiniz. Maceraya çıkarken gerçekçi olarak kaç anahtara ihtiyacınız olduğunu düşünün ve geri kalanını üssünüzde bırakın.

Sandık yeniden doğuşları da sandığın nadirliğini rastgele belirler, tıpkı Beceri Meyve Ağaçlarının hangi beceri meyvelerinin yeniden büyüdüğünü rastgele belirlemesine benzer. Bu etkiyi göz önünde bulundurarak, daha önce sandık bulduğunuzu bildiğiniz yerlere seyahat ederken elinizin altında birkaç anahtar bulundurmaya değer, çünkü şansınız yaver gidebilir ve öncekinden daha yüksek bir sandık nadirliği bulabilirsiniz.

Anahtarlar Nasıl Alınır?


Anahtarlar Nasıl Alınır


Şu anda anahtar elde etmenin sadece üç yolu var. Anahtar elde etmek için kullanılan tüm yöntemlerin Bakır Anahtar veya Gümüş Anahtar düşürme şansı vardır, ancak Bakır Anahtarlar daha bol miktarda düşecektir.

İlk olarak, üssünüzü Pal, Sendika ve diğer Baskın türlerinden başarıyla savunarak Bakır ve Gümüş Anahtarlar elde edebilirsiniz. Anahtarları yalnızca üssünüzü işgal eden Akıncıları başarıyla yenerseniz alacağınızı unutmayın; siz ve Dostlarınız ölürseniz, Akıncılar kazanır ve zahmetiniz için herhangi bir anahtar alamazsınız, sadece biraz çürük ve pişmanlık.

İpucu: Baskınları elle tetikleyemezsiniz, ancak onları tetiklediğinizden emin olmanın en iyi yolu üssünüzde sık sık kalmaktır. Şansınız yaver gidebilir ve Baskına uğrayabilirsiniz, zanaat yaparken üssünüzde rölantide kalmayı düşünün.

Anahtarları bulmanın ikinci yolu Leezpunk'ları öldürmektir ve bazı Baskınlar bunlardan birkaçını içerecek olsa da, Leezpunk'ların Volkanik Ada'da, dünya haritasının en solunda ortaya çıktığı yere de gidebilirsiniz. Volkanik Adanın güney tarafında ortaya çıkarlar, ancak ana adadaki Dostlardan daha yüksek seviyelerde ortaya çıktıklarını da belirtmek gerekir, bu nedenle zorlu bir dövüşe hazır olduğunuzdan emin olun.

İpucu: Karanlık Element Dostları Ejderha Element Dostlarına karşı zayıftır, bu nedenle bir çatışmadan sağ çıkma şansınızın en yüksek olmasını sağlamak için partinize olabildiğince çok Ejderha Element Dostu getirmeniz en iyisidir.

Anahtarlar Nasıl Alınır


Son olarak ve daha nadiren, yağmaladığınız sandıklarda anahtarlar bulabilirsiniz. Kilitli sandıklar daha iyi ganimet verir ve herhangi bir nadirlikteki bir sandığı açarak Bakır veya Gümüş nadirlikte bir anahtar elde etme şansı vardır.

Çiftçilik ve Anahtar Kullanımı İçin İpuçları


Anahtarlar Nasıl Alınır


Anahtar avlarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için yapabileceğiniz bazı şeylere kısaca değindik, ancak burada anahtarları toplarken kullanabileceğiniz en iyi uygulamaların bir dökümünü bulabilirsiniz.

  • Üssünüzde anahtara özel bir sandık bulundurun, böylece oyuncu envanteriniz ağırlıktan dolayı tıkanmaz.
  • Leezpunk'larla savaşmak için Ejder Elementi Dostlarını kullanın ve kendinizi Karanlık Element Akıncılarından koruyun.
  • Oyuncu haritanızdaki sandık konumlarını harita işaretleyici kategorileri ile işaretleyin, böylece daha sonra tekrar kontrol edebilirsiniz.
  • Kendinize üssünüzde boş zanaat zamanı planlayın, böylece Akıncılardan anahtar toplamak için en fazla fırsata sahip olursunuz.
 

Yeni Mesajlar

Üst