Palworld: Alfa Patronu Frostallion Nasıl Yenilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Alfa Patronu Frostallion Nasıl Yenilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld, sizi Palpagos Adası'na, onlarla arkadaş olursanız yolculuğunuzda gelişmenize yardımcı olacak elemental canavarlar olan Pals'larla dolu harika ve gizemli bir yere götüren bir hayatta kalma macerasıdır. Ancak, geçmişte yaşanan bir felaket bu topraklarda varlığını sürdürüyor ve bir zamanlar dünyayı korumak için savaşan dört Efsanevi Pals var.

Palpagos Adası'nı koruyan dört Efsanevi Dosttan biri olan Frostallion, Astral Dağların kuzey tarafında dolaşarak uygun bir meydan okuyucu bekleyen kanatlı, buzlu bir küheylandır. Burada size onun hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatacağız.

Frostallion Nerede Bulunur


Frostallion Nerede Bulunur


Frostallion Astral Dağlarda, daha doğrusu -357,509 koordinatlarında bulunabilir. Oraya ulaşmak için, Mutlak Sıfır Ülkesi ışınlanma heykeline hızlı seyahat edebilir ve Frostallion'u donmuş bir gölün etrafında yürürken bulana kadar Batı'ya uçabilirsiniz.

Frostallion - Efsanevi Buz Küheylanı


Frostallion


İsimSeviyeTipYetenekHareketler
FrostallionLv.50BuzBuz Küheylanı: Uçan bir binek olarak sürülebilir. Oyuncunun saldırı türünü Buz olarak değiştirir ve binek üzerindeyken Buz saldırılarını geliştirir.Blizzard Spike - Buz tipi Saldırı, 130 Güç.
Cryst Nefesi - Buz tipi Saldırı, 90 Güç.
Kristal Kanat - Buz tipi Saldırı, 110 Güç.

Frostallion Nasıl Yenilir


Frostallion Nasıl Yenilir


Frostallion saldırmaya başladığında, hareket etmeye devam etmeli ve bir saniye bile durmamalısınız, çünkü hareketleri büyük bir erişime sahiptir ve ayrıca ikiniz arasındaki mesafeyi kısaltmaya yardımcı olur. Ekipmanlarınızın ve silahlarınızın en üst düzeye çıkarılmış olması son derece önemlidir, bu nedenle en iyi zırh, silah ve Pal Küreleri olmadan bu dövüşe girmeyin, yoksa tamamen zaman kaybı olur.

İdeal olarak, Blazamut, Jormuntide Ignis ve Faleris gibi hem hayatta kalabilecek hem de dikkatleri üzerinizden çekebilecek kadar sağlam olan Ateş tipi Dostlardan oluşan bir takım almalısınız; ancak Frostallion o kadar güçlüdür ki muhtemelen birkaç saldırıdan sonra düşeceklerdir ve dövüşü olabildiğince çabuk bitirmelisiniz. Frostallion'un hamlelerinden ilki, size buzlu bir füze fırlattığı Blizzard Spike 'tır ve düzgün bir şekilde kaçtığınız sürece hayatta kalmakta çok fazla sorun yaşamazsınız.

Bir sonraki hareket Cryst Breath'tir; burada boss size sürekli bir buz ışını fırlatır ve kalkanlarınızı ve HP'nizi oldukça hızlı bir şekilde tüketir, bu yüzden kaçmalı, uzaklaşmalı veya bir siper bulmalısınız, yoksa çok yakında pişman olacaksınız. Son olarak, Frostallion'un Kristal Kanatlar adlı imza hareketi vardır, kanatlarını buzla kaplar ve size doğru koşar, yeterince dikkatli olmazsanız sizi tek vuruşta vuracak kadar çok Buz tipi hasar verir.

Hareket etmeye devam edin ve elinizdeki her şeyi üzerine bırakırken siper bulmaya çalışın ve onu başarıyla yendiğinizde veya yakaladığınızda aşağıdaki öğeleri elde edeceksiniz:

  • Antik Uygarlık Bölümleri.
  • Elmas.
 
Üst