Palworld: Alfa Patron Jetragon Nasıl Yenilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Alfa Patron Jetragon Nasıl Yenilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld, başarılı bir şekilde hayatta kalmak istiyorsanız avlanmanız, toplamanız ve inşa etmeniz gereken gizemli bir diyarda yaşayan elemental güçlere sahip canavarlar olan çok çeşitli Pals'ı getiriyor. Bununla birlikte, bazı Pals diğerlerinden daha güçlüdür ve Alfa Pals ve hatta Efsanevi Pals bulabilirsiniz.

Bulabileceğiniz efsanevi Dostlardan biri, Volkanik bölgede bulabileceğiniz güçlü bir göksel ejderha olan Jetragon'dur. Oyunda üstesinden gelinmesi en zor zorluklardan biri olacaktır, ancak ısrarcı olursanız ve iyi donanımlı bir şekilde giderseniz, bu Pal'ı yakalayabilirsiniz.

Jetragon Nerede Bulunur


Jetragon Nerede Bulunur


Jetragon'u Sonsuz Yaz Sahili ışınlanma heykelinin kuzeyinde, daha doğrusu -789, -321 koordinatlarında dinlenirken bulabilirsiniz. Bölgede dolaşıyor olacak ve siz ona saldırır saldırmaz size saldıracak.

Jetragon - Efsanevi Göksel Ejderha


Jetragon



İsimSeviyeTipYetenekHareketler
JetragonLv.50EjderhaHava Füzesi: Uçan bir binek olarak sürülebilir. Binek üzerindeyken bir füze fırlatıcısını hızla ateşleyebilir.Ejderha Meteoru - Ejderha tipi Saldırı, 150 Güç.
Ateş Topu - Ateş tipi Saldırı, 150 Güç.
Işın K uyruklu Yıldızı - Ejderha tipi Saldırı, 140 Güç.


Jetragon Nasıl Yenilir


Savaş başladığında, Jetragon hemen size saldıracak ve bu hızlı ve güçlü bir Pal olduğundan, ekipmanınızı en üst düzeye çıkarmalısınız. Silahlardan zırh parçalarına kadar, savaşa girmeden önce yalnızca en iyinin en iyisini hazırlayın, yoksa zaman kaybı olur.

Aynı şey, bu dostu yakalamak için kullanmak istediğiniz Küreler için de geçerlidir; yalnızca Efsanevi veya Ultra Küreleri tercih edin, diğerlerinin hiçbir faydası olmayacaktır. Takımınız için, ilave hasar verebilecek veya Jetragon'un saldırılarına direnebilecek tam bir Dost ekibi oluşturmanız gerekecek; bu nedenle Chillet, Reindrix ve Frostallion gibi güçlü Buz tipi Dostlar işinizi görecektir.

Jetragon'un saldırı hareketleri oldukça şiddetli ve güçlü olacaktır, bu nedenle siz ona ateş ederken ve Dostlarınız HP'sini azaltmaya çalışırken sizi koruyabilecek engellerin etrafında koşmaya başvurmalısınız. İlk hareketi, Ejderha tipi hasar verecek çok sayıda meteordan oluşan bir yaylım ateşi olan Ejderha Meteoru olacaktır. Ardından, Ateş Topu, adından da anlaşılacağı gibi, Jetragon'un yere indiğinde patlayacak bir ateş topu fırlatmasını içeren güçlü bir Ateş tipi harekettir ve patlamaya yakalanmamak için elinizden geldiğince kaçmanız gerekir.

Son olarak, Jetragon'un Kuyruklu Yıldız Işını adında özel bir hareketi vardır; size ve Pal'ınıza doğru uçarak kanatlarından çok sayıda ışın fırlatır ve bu ışınlar Ejderha tipi muazzam hasar verir ve ayrıca temas halinde patlar . Bununla birlikte, ışınları fırlattığında, birkaç saniye boyunca hareketsiz kalır ve daha rahat kaçmanıza olanak tanır.

Ona ateş etmeye devam edin ve olabildiğince fazla siper almak için bölgede dolaşın ve bu Efsanevi Dostu yendiğinizde ödül olarak aşağıdaki eşyaları elde edeceksiniz:

  • Antik Uygarlık Bölümleri.
  • Saf Kuvars.
  • Polimer.
  • Değerli Ejderha Taşı.
 

Yeni Mesajlar

Üst