Palworld: Alfa Patron Grintale Nasıl Yenilir? | Gamesfrm.com
 

Palworld: Alfa Patron Grintale Nasıl Yenilir?

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Katılım
2 May 2018
Mesajlar
1,202
Tepki puanı
60
Konum
Muğla
Palworld, kendi üssünüzü inşa ettiğiniz ve Pals adı verilen benzersiz yaratıklarla dolu takımadaları keşfettiğiniz heyecan verici bir hayatta kalma oyunudur. Burada, kendiniz için sürdürülebilir bir yuva oluşturmaya çalışırken yeni arkadaşlıklar kuracak ve yolunuza çıkan efsanevi düşmanları yeneceksiniz. Bu Pals'lardan bazılarını yenmek diğerlerinden daha zordur, ancak ne kadar büyüklerse o kadar sert düşerler.

Takımadalar içinde, alfa patronu Grintale ile karşılaşacaksınız. Bu ışıldayan kedi hafife alınmamalı, bu yüzden size onları nasıl yeneceğinizi ve hatta onları nasıl yakalayacağınızı göstereceğiz, böylece deneyim ve yeni bir müttefik kazanabilirsiniz.


Alpha Boss Grintale Nerede Bulunur


Alpha Boss Grintale Nerede Bulunur


Grintale'i bulmak için ilk doğma noktasından kuzeydoğuya doğru gitmeniz gerekir. Koordinatlar 355, -246'dır ve sizi ormanın içindeki bir açıklığa götürür. Özellikle geceleri Grintale'in gözleri parladığında onları kaçıramazsınız.

Grintale, yaklaşması daha kolay bir alfa boss'udur, ancak hafife alınmamalıdır. Hazırlıklı değilseniz saldırıları çok fazla hasar verebilir, bu nedenle dikkatlerini dağıtmak için yanınızda Dostlar getirmek isteyeceksiniz.


Grintale - Marshmallow Gövde


Pals AdıSeviyeElementOrtak Becerisi
Grintale17NötrDolgun vücutlu: Ata binebilir. At üzerindeyken Nötr saldırıları geliştirir.

Alfa Patronu Grintale Nasıl Yenilir?


Grintale, güçlü saldırılara sahip bir Nötr element Pal 'dır. Size sadece mermiler fırlatmakla kalmaz, Grintale saldırır. Havaya sıçradığında, biraz hasar verebilecek AOE saldırısından kaçınmak için yoldan çekilin.

Nötr element Dostları, Karanlık element Dostlarına karşı zayıftır, ancak varsayılan olarak diğer elementlerin hiçbirine karşı dirençli değildirler. Grintale'i alt etmenize yardımcı olması için istediğiniz Dostları getirebilirsiniz.

Sağlığı yeterince azaldığında, onu bir Dost Küresi içinde yakalamayı deneyebilirsiniz. İster yakalayın ister öldürün, aşağıdaki ödülleri alacaksınız:


  • Antik Uygarlık Parçaları
  • Yüksek Kaliteli Pal Yağı
  • Değerli Pelt
 

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Katılım
12 Eyl 2018
Mesajlar
1,197
Tepki puanı
32
Teşekkürler :)
 
Üst