📢 Önemli Duyuru: Forum Kullanımı ve Özel Mesaj Kısıtlaması Hakkında | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

📢 Önemli Duyuru: Forum Kullanımı ve Özel Mesaj Kısıtlaması Hakkında

Admin

Kurucu
Admin
Haber Editörü
Sosyal Editör
Grafiker
Değerli Gamesfrm Ailesi Üyeleri,

Forumumuz, hepimizin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu, sorunları birlikte çözdüğü ve bilgi paylaşımı yaptığı bir topluluk platformu olarak kurulmuştur. Temel amacımız, herkesin faydalanabileceği açık ve erişilebilir bir bilgi havuzu oluşturmak ve topluluğumuzu birlikte büyütmektir.

Son zamanlarda, forum içi tartışmaların ve yardımlaşmanın azalarak, yardım taleplerinin büyük ölçüde özel mesaj (PM) yoluyla yapıldığını gözlemliyoruz. Bu durum, aramıza yeni katılan üyelerimizin geçmiş çözümlere ulaşmasını zorlaştırmakta, benzer soruların tekrar tekrar sorulmasına yol açmakta ve en önemlisi, forumumuzun ortak bilgi birikimini ve etkileşimini zayıflatmaktadır.

Forumun canlılığı ve gelişimi, tüm soru ve cevapların herkesin görebileceği şekilde paylaşılmasına bağlıdır. Özel mesajla çözülen her konu, forum arşivimizden ve potansiyel katkılardan eksik kalması anlamına gelir.

Bu nedenle, forumumuzun sağlıklı gelişimini ve şeffaflığını korumak adına aşağıdaki kural yürürlüğe girmiştir:

👉100 adet onaylı forum mesajına sahip olmayan üyelerimiz, özel mesaj (PM) gönderemeyecektir.
Bu kural, mevcut tüm üyelerimiz ve yeni kayıt olacak üyelerimiz için geçerlidir.

Bu kural ile amaçladıklarımız:

1. Sorularınızı ve çözümlerinizi foruma taşıyarak, herkesin faydalanabileceği değerli bir kaynak oluşturmanıza katkıda bulunmak.
  2. Yeni üyelerimizin foruma alışmasını, tanışmasını ve topluluk dinamiklerine katılmasını sağlamak.
  3. Gelecekte benzer sorunları yaşayacak üyelerimizin, arama yaparak kolayca çözüm bulabilmesini sağlamak.
  4. Bilgiye ulaşımı herkes için eşit ve açık hale getirmek.
Sizden Rica Ediyoruz:

Lütfen tüm teknik sorularınızı, tartışma konularınızı ve yardım taleplerinizi ilgili forum kategorilerinde açık bir şekilde başlık açarak paylaşınız. Unutmayın, sizin sorduğunuz basit bir soru ve alacağınız bir cevap, ileride onlarca üyemizin işine yarayabilir.

Hep birlikte daha canlı, daha paylaşımcı ve daha güçlü bir forum topluluğu inşa edeceğimize inanıyoruz.

Anlayışınız ve bu konudaki desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Gamesfrm Yönetim Ekibi

Chukulata

Moderatör
Moderatör
Bence çok yerinde bir karar olmuş. Özelden yazıp kayboluyordu bilgiler.

Enny

Seviye 11
Üye
100 mesaj biraz fazla değil mi? Yeni gelenler zorlanabilir.

L1kan

Co-Admin
Co-Admin
Her şey forumun daha iyi bir hale gelmesi için

TheEmre

Seviye 9
Üye
Forum forum gibi olacak sonunda, güzel karar 👍

BlackLord

Seviye 4
Üye
Eskiden yazılan çözümleri ben de Google’dan bulup geliyordum, o yüzden destekliyorum.

DuYGuN

Seviye 10
Üye
100 mesaj kasmak zor olacak ama katkı yaparak olur sanırım.