Ogame Hızlı Gelişme Bina Yapım Sırası Rehberi 2021 | Gamesfrm.com
 

Ogame Hızlı Gelişme Bina Yapım Sırası Rehberi 2021

Eagle

Gelecek Güzel Günler...
Yönetici
Haber Editörü
Grafiker
Katılım
6 May 2018
Mesajlar
1,449
Tepki puanı
138
Konum
Malatya
Ogame, bilindiği gibi tarayıcı tabanlı ve uzun yıllardır oynanmakta olan bir Gameforge oyunudur. Oyunda uzay üssü yönetilmektedir. Bu yazımızda da oyunda hızlı gelişmek için takip edilmesi gereken bina yapım sırasını paylaşacağım. Ogame hızlı gelişme, ogame bina yapım sırası, ogame hızlı kademe basma sırası nasıl olur? sorularını da bu yazımızda cevaplandıracağız.

Ogame Hızlı Gelişme
İlk olarak hangi sembol hangi anlama geldiğini paylaşalım. Bu semboller ile aşağıda ki resimde ki listeye göre bina inşasını devam ettirebilirsiniz.

S: Solar Enerji Santrali

K : Kristal Madeni

D : Deterium Sentezleyici

M : Metal Madeni

F : Füzyo Enerji Santrali

ogame-hizli-uretim-siralamasi-300x37.jpg


Ogame oyununda hızlı gelişmek için yukarıda ki sıralamayı takip edebilirsiniz. Bu sıralama kaynak ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmıştır ve oyunda ki ilerleme bağlı olarak kaynak üretiminin dengeli bir şekilde seyir etmesini sağlar.

Ogame Nedir?
Ogame internet tarayıcısı üzerinden oynanmakta olan bir strateji oyunudur. Oyuna tercih ettiğiniz bir evrende başlarsanız ve gezegeninizi geliştirmeye çalışırsınız. Oyun içerisinde farklı gezegenlere saldırabilir veya farklı gezegenlerin saldırılarına maruz kalabilirsiniz. Oyunda ki temel amaç en yüksek puana ulaşarak oyunda ki en güçlü gezegen olmaktadır.

Oyun ilk başlangıçta çok basit olarak görünebilmektedir. Fakat oyun içerisinde başarılı olmak için çok farklı stratejiler bilmek ve takip etmek gerekmektedir. Oyunu tam anlamıyla çözdüğünüzde keyif alınabilecek bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Tarayıcı tabanlı oyunlarda hepsinin ortak özelliği olan oyunu bilgisayara kurma gibi bir sorunun olmaması da en büyük avantajları arasında. Oyunu geçtiğimiz yıllarda Gameforge adı ile bilinen ünlü firma satın almıştır.

Ogame oyununda tersane, savunma, bilimsel araştırma laboratuvarı ve binalar bölümü bulunmaktadır. Oyuna başlangıçta binaları yükselterek kaynak üretimini hızlandırırsınız. Daha sonra bilimsel araştırma laboratuvarı ve tersanenizi kurarsınız. Kaynak üretiminiz arttıkça, savunmanızı güçlendirebilir ve aynı zamanda da tersanede saldırı yapacağınız gemileri inşa edebilirsiniz. Daha sonra da en eğlenceli kısmı saldırı yapmak geliyor. Böylece saldırdığınız gezegende ki hammaddeleri ele geçirebilirsiniz. Oyun temelde bu kadar basit görünse de saldırı ve savunma durumlarında farklı stratejiler ile başarı getirebilmektedir.
 
Üst