Metin2'nin Sonu Gelmiştir! | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Metin2'nin Sonu Gelmiştir!

Jungle41

Seviye 8
Üye
Öncelikle size Coma'nın mesajını atayım.

Sevgili Oyuncular,

Hepinizin bildiği gibi Ocak ayı sonunda bazı oyun hesapları kalıcı olarak yasaklandı.

Bu yasaklara ait kanıtlarımız otomatik sistem tarafından sağlanmaktadır (Cheatblocker). Sistem yasaklarının Türkiye Community Manager FastFood ve diğer Türkiye ekip üyeleri ile bir alakası bulunmamaktadır.

Cheatblocker harici yazılımların oyun içinde kullanımını tespit etme kriterleri Ürün yönetimi ve Kalite Kontrol departmanımız tarafından detaylı olarak değerlendirilmiştir.

Bu işlemler sırasında, Sadece birden fazla harici yazılım kullanımı yapan, yani bu şekilde tespit edilen hesapları yasakladık. Hiç bir hesap yanlışlıkla yasaklanmadı.

Hiç bir hile etkinleştirilmemiş olsa bile, harici yazılımlar ile oyuna giriş yapılmış olması ceza almanız için yeterli bir sebeptir, lütfen bunu unutmayınız. Ayrıca bazı ek özellikleri olan klavye ve mouse gibi donanımların kullanılması nedeniyle hiç bir hesap yasaklanmamıştır.

Lütfen giriş yaptığınız bilgisayarlarda önceden hile yazılımının yüklü olmadığından emin olunuz.

Etkilenen hesapların yasaklarının kaldırılması için bir istisna olmayacaktır.

MaxRojale

Metin2 Product Community Manager

Artık hesaplarımız her an banlanacakmış korkusuyla yaşayamam ne var ne yok satıp gidiyorum

Bumin

Seviye 9
Üye
Benim çarımı açıncaya kadar ben ticket atmaya devam edecem sizde öyle yapın buda onları yeni çözümler itmeye zorlar.

Anka

Seviye 11
Üye
Yazıklar olsun ben ban yemedim ama herkes tehdit altında :mad::mad:

SancakBey

Seviye 9
Üye
Artık keyfiyetten ban yeme dönemi başlamıştır diyorlar.

Shelia

Seviye 5
Üye
Hayır herşeyi geçtim hile de tamam ama bu harici yazılımda ne oluyor. Tost makinesi ile mi oynayalım?

xAloNeDaRk

Seviye 6
Üye
Şimdi biz mouse yüzünden mi ban yedik. Allah belalarını versin bunların...

angel189

Seviye 3
Üye
1.Köf full hileli iken sohbet satırında reklamlar doluyken bizim ban yememiz kadar saçma bir iş yoktu.

Live Your Life

Seviye 11
Üye
Aslında herkes birlik olacak tek ep almayacak bakın nasıl geri adım atıyorlar ama nerde biz birlik olamayız.

RuLing

İşsiz Moderatör
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Şu saçma işten sonra halen oyuna güvenen varsa diyecek bir şey yok!

Rohan

Seviye 11
Üye
Aynen kardeşim doğru söylüyorsun herkes yılan bana dokunmadıkça sorun yok havasında ama bir gün onlara dokunacak bu iş.