Bu konuda size metin2 zehir kılıcı hakkında neredeyse her türlü bilgiyi vermeye çalışacağım. Metin2 zehir kılıcı düşürme taktikleri, metin2 zehir kılıcı nerde düşer, metin2 zehir kılıcı efsunları nasıl olmalı gibi sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Konu da birçok bilgi olacağı için ister sonuna kadar arayın isterseniz ctrl+f tuşlarına basarak istediğiniz bilgiyi arayabilirsiniz.
Metin2 zehir kılıcı Nerden Düşer?
Şimdide metin2 zehir kılıcı düşen yerler hakkında konuşalım. Eskiden olsa buraya yazacağım tek şey lusifer sandığı olurdu. Ancak oyuna gelen güncellemelerle birlikte zehir kılıcı bir çok yerden düşmeye başladı. Şimdi sırasıyla bakalım.
Metin2 Zehir Kılıcı Hangi Slotlardan Düşer?
Metin2 Sürgün mağarası zehir kılıcı nerden düşer diye merak ediyorsanız cevaplayalım. Sürgün mağarası 2.kata çıktıktan sonra aşağıdaki slotları arayarak düşürebilirsiniz.
Metin2 Zehir Kılıcı Hangi Sandıklardan Çıkar?
Eğer hızlı bir şekilde zehir kılıcı düşürmek istiyorsanız ya razadör sandığı açacaksınız ya da sürgün mağarası 2.kat sonundaki kırmızı slotları keseceksiniz. En hızlı bu şekilde elde edebilirsiniz.
Metin2 Zehir Kılıcı Nasıl Düşer?
Sürgün mağarasında kasılıyorum ancak zehir kılıcı düşüremiyorum diyorsanız mutlaka nesne markette satılan hırsızın eldivenini satın alın. Bu şekilde alıp keserseniz daha çok düşecektir.
Metin2 Zehir Kılıcı Artı Basma İtemleri
metin2 zehir kılıcı basma itemleri için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.
Metin2 Zehir Kılıcı Efsunları
Metin2 sura zehir kılıcı efsunları ve metin2 bedensel zehir kılıcı efsunları hakkında ayrı ayrı konuşmayacağım. Çünkü ikisi arasında tek fark bana göre savaşçı güç efsunu kullanırken sura zeka efsunu kullanmalıdır. Zaten efsunlardan biri ortalama biri de beceri hasarı olduğu için geriye 3 efsun kalıyor. Bunlarda şöyle olmalı.
Metin2 Zehir Kılıcı Ortalaması Kaç Olmalı?
Eğer server yeni çok fazla efsun nesneniz yoksa öncelikli olarak 30 üstü ortalama işinize yarayacaktır. Ancak zaman geçtikçe 40 ve üstü ortalama kullanmanız gerekiyor.
Metin2 Zehir Kılıcı Taşları
Zehir kılıcına eklenebilecek taşlar şu şekildedir.
Soğutma Taşı
Kavrama Taşı
Öldürücü Darbe Taşı
Canavardan Koruyan Taş
Savaşçıdan Koruyan Taş
Ninjadan Koruyan Taş
Şamandan Koruyan Taş
Suradan Koruyan Taş
Lycandan Koruyan Taş
Metin2 Zehir Kılıcı Hangi Taşlar Basılır?
Zehir kılıcını pvm için kullanacağınızı düşünüyorum. Bu yüzden tartışmasız
Öldürücü Darbe Taşı,
Canavardan Koruyan Taş ve
Kavrama Taşı takmalısınız. Taşlar mutlaka +4 olmalıdır.
Metin2 Kin Kılıcı Mı Zehir Mi?
Genelde savaşçılar kin mi zehir mi diye sorarlar bu soruya da cevap verelim. Eğer at üstünde kasılıyorsanız mutlaka kin kılıcı kullanın yok ben arada yerde de takılırım diyorsanız da zehir kılıcını tercih etmelisiniz.
Metin2 Aslan Kılıcı Mı Zehir Mi?
Suralar da aslan kılıcı kullanmak mantıklı mıdır diye sorarlar bence mantıklıdır. Hangisinde daha yüksek ortalama bulursanız onu kullanın. Ama ilerde satarım kafasındaysanız zehir kılıcı kullanın. Savaşçılarda kullanabildiği için daha kolay satılır.
Metin2 Zehir Kılıcı Nerden Düşer Pvp Serverler
Özellikle emek serverlerde sunucu sahipleri oranları kıstığından metin2 emek serverde zehir kılıcı nerden düşer soruları çok soruluyor. Serverden servere değişecek olsa da genellikle Lusifer, azrail sandığı, nemere ve razadörden düşebiliyor.
Metin2 Pvp Zehir Kılıcı Kodu
Bu da olmazsa olmaz dedik ve konuya ekledik
Metin2 zehir kılıcı kodu : +0 kodu 180 iken +9 kodu 189'dur.
Metin2 zehir kılıcı Nerden Düşer?
Şimdide metin2 zehir kılıcı düşen yerler hakkında konuşalım. Eskiden olsa buraya yazacağım tek şey lusifer sandığı olurdu. Ancak oyuna gelen güncellemelerle birlikte zehir kılıcı bir çok yerden düşmeye başladı. Şimdi sırasıyla bakalım.
Metin2 Zehir Kılıcı Hangi Slotlardan Düşer?
Metin2 Sürgün mağarası zehir kılıcı nerden düşer diye merak ediyorsanız cevaplayalım. Sürgün mağarası 2.kata çıktıktan sonra aşağıdaki slotları arayarak düşürebilirsiniz.
-
Setaou Lideri
-
Setaou Avcısı
-
Setaou Savaşçısı
-
Setaou Askeri
-
Nemere
-
Razadör
-
Jotun Thrym
Metin2 Zehir Kılıcı Hangi Sandıklardan Çıkar?
- Azrail Sandığı
- Örümcek Barones Sandığı
Eğer hızlı bir şekilde zehir kılıcı düşürmek istiyorsanız ya razadör sandığı açacaksınız ya da sürgün mağarası 2.kat sonundaki kırmızı slotları keseceksiniz. En hızlı bu şekilde elde edebilirsiniz.
Metin2 Zehir Kılıcı Nasıl Düşer?
Sürgün mağarasında kasılıyorum ancak zehir kılıcı düşüremiyorum diyorsanız mutlaka nesne markette satılan hırsızın eldivenini satın alın. Bu şekilde alıp keserseniz daha çok düşecektir.
Metin2 Zehir Kılıcı Artı Basma İtemleri
metin2 zehir kılıcı basma itemleri için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.
İtem Yükseltme Panosu |
| +0 | +1 | +2 | +3 | +4 | +5 | +6 | +7 | +8 | +9 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Yang | - | 1.200 | 2.500 | 5.000 | 10.000 | 20.000 | 30.000 | 45.000 | 90.000 | 150.000 |
Yükseltme Nesnesi 1 | - | - | - | - | - | 1x
| 1x
| 2x
| 2x
| 2x
|
Yükseltme Nesnesi 2 | - | - | - | - | - | - | - | 1x
| 1x
| 1x Kankırmızı İnci |
Metin2 Zehir Kılıcı Efsunları
Metin2 sura zehir kılıcı efsunları ve metin2 bedensel zehir kılıcı efsunları hakkında ayrı ayrı konuşmayacağım. Çünkü ikisi arasında tek fark bana göre savaşçı güç efsunu kullanırken sura zeka efsunu kullanmalıdır. Zaten efsunlardan biri ortalama biri de beceri hasarı olduğu için geriye 3 efsun kalıyor. Bunlarda şöyle olmalı.
- Ortalama Hasar
- Beceri Hasarı
- Savaşçı ise Güç, Sura ise Zeka
- Kritik isabet
- Delici isabet
Metin2 Zehir Kılıcı Ortalaması Kaç Olmalı?
Eğer server yeni çok fazla efsun nesneniz yoksa öncelikli olarak 30 üstü ortalama işinize yarayacaktır. Ancak zaman geçtikçe 40 ve üstü ortalama kullanmanız gerekiyor.
Metin2 Zehir Kılıcı Taşları
Zehir kılıcına eklenebilecek taşlar şu şekildedir.
Metin2 Zehir Kılıcı Hangi Taşlar Basılır?
Zehir kılıcını pvm için kullanacağınızı düşünüyorum. Bu yüzden tartışmasız
Metin2 Kin Kılıcı Mı Zehir Mi?
Genelde savaşçılar kin mi zehir mi diye sorarlar bu soruya da cevap verelim. Eğer at üstünde kasılıyorsanız mutlaka kin kılıcı kullanın yok ben arada yerde de takılırım diyorsanız da zehir kılıcını tercih etmelisiniz.
Metin2 Aslan Kılıcı Mı Zehir Mi?
Suralar da aslan kılıcı kullanmak mantıklı mıdır diye sorarlar bence mantıklıdır. Hangisinde daha yüksek ortalama bulursanız onu kullanın. Ama ilerde satarım kafasındaysanız zehir kılıcı kullanın. Savaşçılarda kullanabildiği için daha kolay satılır.
Metin2 Zehir Kılıcı Nerden Düşer Pvp Serverler
Özellikle emek serverlerde sunucu sahipleri oranları kıstığından metin2 emek serverde zehir kılıcı nerden düşer soruları çok soruluyor. Serverden servere değişecek olsa da genellikle Lusifer, azrail sandığı, nemere ve razadörden düşebiliyor.
Metin2 Pvp Zehir Kılıcı Kodu
Bu da olmazsa olmaz dedik ve konuya ekledik
Metin2 zehir kılıcı kodu : +0 kodu 180 iken +9 kodu 189'dur.