Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar serverimde npclerden skilleri aldığımda direkt p veriyor. Ama ben emek server yapmak istiyorum. Bunun içinde skiller normal TR gibi başlasın istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Skil kodları var burada mesela (1,59) (2,59) (3,59) (4,59) (5,59) 59 Lar Skillerin Değeridir Sen Normal Vermesini İstiyorsan (1,0) gibi yapacaksın. Tüm 59ları 0 yap.
Bitirdikten sonra kaydet ve putty gir.
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest Entere bas
./qc skill_group.quest Yazıp Entere bas
Daha Sonra oyuna girip gm hesabınla /reload q yaz daha sonra skilleri al sorun düzelir.
Skil kodları var burada mesela (1,59) (2,59) (3,59) (4,59) (5,59) 59 Lar Skillerin Değeridir Sen Normal Vermesini İstiyorsan (1,0) gibi yapacaksın. Tüm 59ları 0 yap.
Bitirdikten sonra kaydet ve putty gir.
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest Entere bas
./qc skill_group.quest Yazıp Entere bas
Daha Sonra oyuna girip gm hesabınla /reload q yaz daha sonra skilleri al sorun düzelir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.