Merhaba arkadaşlar,
Hilenin güncel sürümünün yayınlanması ile sizlere yeni güncel hileyi paylaşıyorum. Hile pvp servelerde çalışıyor mu emin değilim çünkü denemedim. Ancak hile şuanda kesinlikle Metin2 TR de çalışıyor. Pvp server için deneyen arkadaşlar buradan yorum yaparlarsa sevinirim. Metin2 hile 2018 Ağustos da güncellendiği için sorunsuz çalışıyor, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hilenin son güncellemesi 4 Ağustos ta gelmiştir.
Çalışan Metin2 Hile Özellikleri
Metin2 Hile Nasıl Kurulur?
Belki ilk kez kuracaklar için metin2 hile nasıl yapılır kısaca anlatayım. Bu arada Metin2 hileleri 2018 yılında sitemizde sürekli olarak güncel versiyonlarını paylaşacağız. Sitemizi takipte kalarak sürekli güncel hilelere kavuşabilirsiniz.
Emeğe saygı için lütfen konuya bir yorum yapın ardından f5 tuşu ile sayfayı yenileyin link ve video görünecektir. İyi oyunlar dilerim.
https://mega.nz/#!7Z0xibJC!U5K0PPsgDOPmg8yFge2b3y4TYcEnMzUaIYSrw7rZ2qU
Hilenin güncel sürümünün yayınlanması ile sizlere yeni güncel hileyi paylaşıyorum. Hile pvp servelerde çalışıyor mu emin değilim çünkü denemedim. Ancak hile şuanda kesinlikle Metin2 TR de çalışıyor. Pvp server için deneyen arkadaşlar buradan yorum yaparlarsa sevinirim. Metin2 hile 2018 Ağustos da güncellendiği için sorunsuz çalışıyor, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hilenin son güncellemesi 4 Ağustos ta gelmiştir.
Çalışan Metin2 Hile Özellikleri
- Speed hack hilesi yani hızlı vurma hilesi
- Level almamak için oto lonca exp bağışlama hilesi
- Oto pot basma hilesi
- Fish bot yani balık tutma botu
- Metin2 arama botu yani metin bulma hilesi diyebiliriz.
- Oto metin2 7x hilesi
- Oto at üstünde metin2 7x hilesi
- Metin2 antiban hilesi sayesinde ban yeme oranı düşecek.
- Gm veya avcı dedektörü ile gm yakınınıza gelince fark edebileceksiniz.
- Metin2 ışınlanma hilesi
- Metin2 demirci hilesi ( demirci olmadan +basma hilesi)
Metin2 Hile Nasıl Kurulur?
Belki ilk kez kuracaklar için metin2 hile nasıl yapılır kısaca anlatayım. Bu arada Metin2 hileleri 2018 yılında sitemizde sürekli olarak güncel versiyonlarını paylaşacağız. Sitemizi takipte kalarak sürekli güncel hilelere kavuşabilirsiniz.
- İlk olarak aşağıdaki indirme linkinden hileyi indiriyoruz.
- Daha sonra inecek olan rar dosyasına sağ tıklayarak buraya çıkart diyoruz.
- Rar içerisinden çıkan tüm dosyaları metin2 oyunumuzun kurulu olduğu klasöre atıyoruz.
- Sonra loader.exe basarak açıyoruz.
- Daha sonra açılacak pencerede gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra hilemizi başlatıyoruz.
- Yapamayanlar için aşağıda indirme linki ve anlatım videolu olarak bulunuyor.
Emeğe saygı için lütfen konuya bir yorum yapın ardından f5 tuşu ile sayfayı yenileyin link ve video görünecektir. İyi oyunlar dilerim.
https://mega.nz/#!7Z0xibJC!U5K0PPsgDOPmg8yFge2b3y4TYcEnMzUaIYSrw7rZ2qU