KPSS İçin Dershaneye Gidilmeli Mi? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

KPSS İçin Dershaneye Gidilmeli Mi?

Mosley

Seviye 6
Üye
Kpss için dershaneye giden var mı ? Temeli olmayan biri dershaneye gitmeli mi? Kpss konusunda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşır mısınız ?

DeriN

Yönetici
Yönetici
Haber Editörü
Sosyal Editör
Eğer çalışma ortamın yok ve tek başıma motive olamıyorum diyorsan git. Ama benim tavsiyem YouTube de bir sürü hoca var onları dinle

Ambush

Seviye 8
Üye
Ben gidiyorum kpss dershanesiz olmaz 2. Kere hazırlanıyorum.

Mustafa1

Seviye 8
Üye
Temeliniz yoksa dershanesiz olmaz. Benim temelim çok iyi ama fırsatım olsa yine giderim.

Chukulata

Moderatör
Moderatör
Ay hiç gerek yok binler ödemeye, evde internete 110 tl verince istediğim dersi anlayana kadar dinleyebiliyorum, telegramdan da soru çözümleri yapıyorum tamam. İşte tek sıkıntı istikrarı sağlayabilmek, konuları yetiştirebilmek

Okeanos

Seviye 6
Üye
Bence dershaneye gerek yok. Youtube da bir sürü hoca var. Her düzey için. Soru çözümleri için de uygulamalar var. Karekod var. Burası var.

Cristo23

Seviye 6
Üye
Benim Hocam vb. Youtube kanalları eğer çalışma ortamınız varsa yeterli bence. Dershaneye vereceğiniz parayı kitaba vermiş olursunuz hem.
Arkadaşım bu temel olayı çok abartılıyor. Hepimiz üniversite mezunuyuz az veya çok dersleri biliyoruz. Sistemli disiplinli çalışmak için belki gidilir ama çok mu gerekli şahsi fikrim gerekli değil. O kadar çok hoca var ki işinin ehli sardır durdur dinle. Kaynak al mesela sadece matematik yoktur veya herhangi bir ders onla ilgili yardım alabilirsin. Dershaneye de denemelere yazılırsın. Yararlı olur mu olur dershane ama iş yine sende bitecek. Çok anlam yükleme.

fb.1907

Asistan
Asistan
Geçen sene gittim cok pişmanım zaman kaybı ve isim yaptık diyen dershanelerin içi lise de ders anlatan ögretmenlerle dolu emin olun en iyisinden bile siz daha iyisinizdir. Paranız var ise içeriğini bildiğiniz bir uzaktan eğitim alın derim

Yeni Mesajlar