Knight Warrior Rehberi | Warrior Skilleri | Gamesfrm.com
 

Knight Warrior Rehberi | Warrior Skilleri

Bozcan

Dc: bozcan4
Yönetici
Haber Editörü
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
1,374
Tepki puanı
91
Konum
ADANA
Bu konuda Knight Online Warrior Rehberini yazıyorum. Bu konuyu okuduktan sonra Knight Warrior ne demek öğreneceksiniz.

Knight Warrior
Warrior karakteri oyundaki yakın dövüşlerde çok tercih edilen rakip oyuncuların korkulu belası olan ya da yüksek defansları ile müttefik oldukları oyunculara koruyuculuk görevi üstlenirler.

Warrior sınıfını önemli kılan iki etmen vardır. Yüksek atak gücü ve savunması bu ikili ile warrior savaş alanlarına nam salmaktadır. Cesurluğu sayesinde savaşlardan kaçmayan warrior tüm düşmanlarına korku salmıştır. Warrior becerileri ile rakiplerini engelleyerek onların hareket etmelerine engel olmaktadır. Warrior öyle bir sınıf ki her alanda kendine uygun bir pozisyon bulma yetinesine sahiptir. Knight online en güçlü karakteri ünvanını Warrior omuzlarında taşımaktadır.

kn%C4%B1ght_onl%C4%B1ne_kapak.jpg


Knight Online Warrior Rehberi
Warrior sınıfını skilleri ile incelediğimizde 3 pozisyonda oynanabilmektedir. Warrior pozisyonları; Attack Warrior, Berserker Warrior ve Defense Warrior olmak üzere 3 çeşittir. Defense warrior, tam olarak supportluk yapan bir karakter olup kısa sürelerde defans yükselten skillere sahip olmaktadır. Berserker warrior önüne çıkan bütün her şeyi alt etmeyi çok iyi bilen bir karakter yok ederken de defansif özelliklerini geride bırakıyor. Berserker warrior son dönemler içinde en çok tercih edilen karakter olmaktadır.

Knight Online Warrior Skilleri
Öncelerden attack warrior tercih edilirdi fakat son zamanlarda seçimlerine bakınca berserker warrior’un daha çok seçildiği attack warrior’un ise artık nadir olduğunu söyleyebiliriz.

Knight Online Warrior Stat ve skill dizilimi
Warrior oynamaya karar veren arkadaşlar buraya iyi bakıp ona göre skill dağılımı yapsınlar. Aşağıda yer alan warrior skill dizilimi tamamen tavsiye için verilmiştir. Farklı buildlere göre faklı warrior dizlimi yapılabilir.

knight-online-g%C3%B6rsel.jpg


Berserker Warrior
Oyun içerisinde çok hırçın savaşçılar olup yanına yaklaşacak düşmanı iki kere düşündüren berserker sınıfı saldırı gücü ile ön plandadır. Kullanmakta olduğu skiller ile berserker sınıfı can yenilemesi yapabilmekte bu durum onun defans yapmasını azaltmaktadır. Bu durumda bir anda savunmasız bir şekilde kalabileceği demektir.

Berserker warrior, stat puanlarında ilk önce giymek istediği zırha ihtiyaç duyduğu HP bonunsu tamamlamakta ardından tüm puanları ile STR bonusu maks seviyeye (255) getirir ve artan puanları tekrar HP bonusuna harcayabilirsiniz.

Eşya seçimi konusunda
Zırh; Chitin Armor Set, Chitin Shell Armor Set, Warrior Krowaz Set, Warrior Holy Set
Silah; Raptor, Hell Breaker, Avedon, Wirinom, Baal, Iron Impact
Yukarda yer alan eşya seçimlerini yapmanızı tavsiye ederiz.

Berserker; 83
Defense; 55
Master; 10

Warrior Berserker Skilleri
ZXDlYV.png

Attack Warrior
Oyunda son dönemlere kadar seçilen, warrior skillerinden adını alan bir sınıftır. Attack Warrior da defans ve saldırı gücü eşit oranda verilmektedir. Bu sayede rakiplere ağır hasarlar verirken takım arkadaşları için siper olabilmektedir.

Attack warrior, stat puanlarında ilk önce giymek istediği zırha ihtiyaç duyduğu HP bonunsu tamamlamakta ardından tüm puanları ile STR bonusu maks seviyeye (255) getirir ve artan puanları tekrar HP bonusuna harcayabilirsiniz.

Eşya seçimi konusunda
Zırh; Chitin Armor Set, Chitin Shell Armor Set, Warrior Krowaz Set, Warrior Holy Set
Silah; Raptor, Hell Breaker, Avedon, Wirinom, Baal, Iron Impact
Yukarda yer alan eşya seçimlerini yapmanızı tavsiye ederiz.

Attack; 80
Defense; 55
Master; 13



Attack Warrior Skilleri
Llaj1o.png

Warrior Temel Skilleri
Llajaj.png


Warrior Defense Skilleri
GmYj03.png


Warrior Master Skilleri
MVEja9.png

Knight Online Warrior Master Açma
Oyunda 60. levele ulaştıktan sonra master açmaya hak kazanıyorsunuz. Master yükseltmesi yapabilmek için;
  • Karus ırkına sahip olan oyuncular Lüferson Castle yer alan Warrior Master Shaki isimli NPC’ ye giderek; 1 adet Unstable Kentaraus Heart, 1 adet Urkthron’s Essence ve 1 adette Alkeradeua’s Essence karşılığında Npc’ den Master skillerini alabileceksiniz.
  • El Morad ırkına sahip olan oyuncular El Morad Castle yer alan Warrior Master Shaki isimli NPC’ ye giderek; 1 adet Unstable Kentaraus Heart, 1 adet Urkthron’s Essence ve 1 adette Alkeradeua’s Essence karşılığında Npc’ den Master skillerini alabileceksiniz.

Knight Online Warrior Skill Açma
Geçtiğimiz yıllarda gelen tüm sınıflara skill açmak için gerekli olan gereksinimler sadeleştirildi.
  • Warrior 70 skili açma; 5 Adet Spell stone powder
  • Warrior 75 skili açma; 10 Adet Spell stone powder
  • Warrior 80 skili açma; 15 Adet Spell stone powder
Yukarıda yer alan şekilde warrior sınıfı için 70, 75 ve 80 level skillerini açmak için gereklidir.

Warrior taktikler
  • BDW’ de kullanabileceğiniz bir taktik ile başlayalım. Çantanızda mutlaka ama mutlaka bir adet shield her daim bulundurun. Dara düştüğünüz anda Rouge’ ların Chitin Shield’ a geçmesi gibi bir değişim yapabilirsiniz.
  • Bu arada ekibi olmayan arkadaşlar warrior kasarak zaman kaybetmeyin.
  • BDW’ de Altar’ı kalkanınız ile kırmanızı öneririm. Çünkü kalkanlar, Raptor’ un Very Slow ve Baal ya da Wirinom’un Slow attack speed’inin yanı sıra hızlı attack speed’e sahip olması sayesinde siz her zaman Altar’ı alabileceksiniz.
  • Ekibi olmadığı halde warrior oynamak isteyenler attack warrior oynasın, ekibi olanlar berserker warrior tercih etsin
  • Unutmayın ki partinizden uzaklaşarak bir oyuncuyu kovalamayın çünkü Rouge yakalamanız imkansız.
  • Juraid’de Doom, Apostle ve Troll Warrior gibi trash moblar spawn olduğundan passion AoE skillerinizi kullanmanız daha iyi olacaktır çünkü Juraid zaman karşı olan bir etkinlik olduğundan saniyelerin sizin için değerli olduğunu unutmayın.
  • Partiniz de Heal ağacına +75 vermiş bir Priest yer alıyor ise HP Booster kullanmanızı önermem. Çünkü bu iliği Priest’in Superior Restore kullanmasını engelleyecek bir etki yaratır.
  • Gerekli zamanlarda Sundries’ten almış olduğunuz Resistance potlarını kullanmalısınız.
  • Warrior oynamak maalesef masraflıdır.

Yazımızın başında da dediğim gibi warrior ne demek size bunu ve skillerini vs. warrior hakkında bütün detayları umarım aktarmışımdır.
 
Üst