Knight Online’dan Para Kazanmak Gerçekçi mi? Sıfırdan Başlayanlar İçin Durum Ne? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Knight Online’dan Para Kazanmak Gerçekçi mi? Sıfırdan Başlayanlar İçin Durum Ne?

Lukany

Seviye 7
Üye
Son zamanlarda Knight Online oynayarak gelir elde edenlerle ilgili videolar karşıma çıkıyor. Bazı kişiler birden fazla bilgisayarla farm yapıp ciddi rakamlar kazandığını iddia ediyor. Ancak oyunu daha önce hiç oynamadım ve 0’dan başlayacak biri olarak bunun ne kadar mümkün olduğunu merak ediyorum. Tek bilgisayarla, normal bir oyuncu olarak gerçekten para kazanılabilir mi, yoksa bu işler sadece uzun yıllardır oyunun içinde olanlar için mi geçerli?

Vurguncu

Seviye 3
Üye
Sıfırdan başlayan biri için işin rengi pek parlak değil. Dışarıdan basit gibi gösterilen videoların arkasında anlatılmayan çok şey var. Oyunu bilen biriyseniz günde birkaç saatle ufak tefek kazanımlar olur ama yeni biri için zor.

Smaug

Seviye 9
Üye
Premium sistemi başlı başına masraf. Kazandığınızdan çok harcadığınız bir düzen var. 5 kazanayım derken 3 veriyorsunuz, üstüne ciddi zaman gidiyor.

RevzaN

Seviye 6
Üye
Oyunu hiç bilmeyen birinin girmesi hata olur. Yılların kurdu çok, açıkçası yeni oyuncuyu affetmiyorlar.

Junkie

Seviye 6
Üye
Ben denedim, öğrenme süreci bile aylar sürüyor. Para kazanmak bir yana, oyuna adapte olmak başlı başına iş.

Garroll

Seviye 1
Üye
10+ yıldır oynuyorum, net söylüyorum yeni başlayan biri için para kazanmak hayal. Eskiden bir şansı vardı, artık yok.

Beyto12

Seviye 5
Üye
Oyun resmen kumar mantığına dönmüş durumda. Her köşede şans sistemi var, sürekli harcamaya itiyor.

Sheva24

Seviye 8
Üye
Farm işi de eskisi gibi değil. Hile kullananlar yüzünden normal oyuncu geride kalıyor.