Kısa ve Anlaşılır Kimya Kanalı Öneriniz Var Mı? | Gamesfrm.com
🛡️
Moderatör Alımları Başladı
Forum yönetim ekibimize katılmak ister misin? Başvurular şu anda açık.
Başvur
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Kısa ve Anlaşılır Kimya Kanalı Öneriniz Var Mı?

lulyou

Seviye 9
Üye
Arkadaşlar bir süredir Görkem Şahin’i izliyordum ama videolar bana biraz uzun gelmeye başladı. Aynı konuyu daha kısa sürede anlatan kanallar olduğunu düşünüyorum. Özellikle sınav dönemindeyim, zaman kaybetmek istemiyorum. “Bizim Hocalar” ve “Kimya Dersleri” kanalları arasında kaldım. İkisini de çok öven var ama hangisi daha verimli olur? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

TheEmre

Seviye 9
Üye
Ferrum’u tavsiye ederim hocam. Çok uzatmadan direkt konuya giriyor, benim gibi çabuk sıkılan biriysen baya faydasını görürsün. Fundamental’ı da çok öneriyorlar ama henüz denemedim.

Sevgi53

Seviye 5
Üye
Kimya Adası bence hâlâ iş yapar. Eskiden çok seviyordum, anlatımı sade ve netti. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama yine de bir göz at derim.

Deadly

Seviye 9
Üye
Sinan İhtiyaroğlu’nun anlatımı sakin ve anlaşılır, özellikle temel konularda çok iyi gidiyor.

mstdemir

Seviye 6
Üye
Kararsızsan Kimya Adası’nı bir dene hocam. Kimyayı sevmeyen adama bile sevdiriyor adam. Kamp şeklinde ilerliyor, videolar da kısa kısa olduğundan sıkmadan bitiyor. Ben 1 ayda toparlamıştım.

Duygu82

Seviye 2
Üye
Bizim Hocalar işini iyi yapıyor ama bazı videolarda tempo düşük kalıyor. Aceleciysen biraz yavaş gelebilir.

Gonca

Seviye 5
Üye
Eğer TYT ağırlıklı çalışıyorsan bazı kanallar fazla detay veriyor, dikkat et hocam. Ferrum + Fundamental ikilisi bana çok zaman kazandırmıştı.

Xenos

Seviye 6
Üye
İlk defa kimyaya başlayan biriysen Sinan İhtiyaroğlu daha iyi olabilir. Sıfırdan seviyeli anlatıyor.