Kaspersky mi AVG mi? Bilgisayarda Hangisini Tercih Etmeli? | Gamesfrm.com
Moderatör Alımları
Reklam Alanı   Reklam Alanı
Meyhane2   Reklam Alanı

Kaspersky mi AVG mi? Bilgisayarda Hangisini Tercih Etmeli?

Panzer

Seviye 4
Üye
Bilgisayarım için yeni bir antivirüs programı arayışındayım. Uzun süredir ücretsiz çözümlerle idare ediyorum ama artık daha kararlı ve güvenli bir şey kullanmak istiyorum. İnternette karşıma en çok çıkan iki seçenek Kaspersky ve AVG oldu. Özellikle sistem performansına etkileri, güncel tehditlere karşı koruma düzeyleri ve uzun vadede kullanım deneyimi konusunda kafam karıştı. Bu iki yazılımı aktif olarak kullananlar ya da geçmişte deneyimlemiş olanların yorumlarını merak ediyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Avantaj–dezavantaj anlamında neler söyleyebilirsiniz?

BlackLord

Seviye 4
Üye
Kaspersky uzun zamandır kullanıyorum, özellikle arka planda sessiz çalışması hoşuma gidiyor. Performans düşürmüyor, tavsiye ederim.

RomanuL

Seviye 5
Üye
Ben AVG’yi çok sevemedim açıkçası. Arayüzü biraz karışık geliyor ve bazı özellikleri sürekli premium satın aldırmaya yönlendirdiği için bıraktım.

Vartolu

Seviye 8
Üye
Bitdefender Free kullanıyorum. Hem hafif hem de fazla ayar gerektirmiyor. AVG ya da Avast grubunu pek tercih etmiyorum.

TheEmre

Seviye 8
Üye
Bitdefender Free kullanıyorum. Hem hafif hem de fazla ayar gerektirmiyor. AVG ya da Avast grubunu pek tercih etmiyorum.
Bitdefender gerçekten hafif ama ayar tarafında biraz kısıtlı bence. Yine de ücretsiz olarak en iyilerinden biri.

MeLody

Seviye 9
Üye
Kaspersky’nin algılama oranı bariz şekilde daha iyi. AVG ile aynı seviyede bile değil bence.

Smaug

Seviye 8
Üye
Kaspersky kullanıp memnun olmayan pek görmedim. Tek sıkıntım bazı araçları engellemesi ama onun dışında taş gibi.

Ceyhun41

Seviye 9
Üye
ESET de bakabilirsin. Hafiflik konusunda piyasadaki en iyi ürünlerden biri. Kaspersky’den bile daha sade çalışıyor.

Lykia

Seviye 11
Üye
AVG kötü değil ama Kaspersky yanında çok zayıf kalıyor. Özellikle gerçek zamanlı koruma tarafında fark hissediliyor.

KaRuS

Seviye 10
Üye
Ücretli sürüm alacaksan Kaspersky çok daha mantıklı bir yatırım. Destek ve güncelleme tarafı çok düzenli.